Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Farkas Vilmos blogjában találtam rá erre a remek kalácsreceptre. Az az igazság, hogy pontosan ilyet kerestem, ami videó segítségével is megtanít, hogy hogyan kell olyan formájú kalácsot készíteni, ami a boltban is kapható. A hármas fonással sosem volt gondom, no de most valami különlegeset, olyan “igazit” szerettem volna, és hála a megtalált nagyszerű segítségnek, elsőre tökéletesen sikerült! Az alábbi hozzávalók 1 db kb. 500 g-os kalácshoz elegendőek, és szó szerint idézném Vilmos receptleírását, hiszen ez a kalács úgy tökéletes, ahogy van, a videót pedig lentebb megtekinthetitek.
Ha valami igazán különleges itallal kínálnád meg a locsolókat, akkor készíts saját magad csokilikőrt!
|
|
A
főzéshez türelem és egy jó recept szükséges, az étel pedig akkor a
legfinomabb, ha szeretteinkkel fogyasztjuk el. Tegyük hát az idei
húsvétot igazán felejthetetlenné családunk számára, és gondoljunk ki egy
nagyszerű menüt!
Legyen
krémes! Semmiképpen ne legyen krémes! A kalács kötelező! Unom a
kalácsot! Nálunk ilyen a családi megbeszélés... De ezek a receptek
mindenkit boldoggá tesznek.
A fázisfotók segítségével te is könnyedén a húsvéti asztalra varázsolhatod ezeket a puha, foszlós kalácsokat.
Senkit
ne tévesszen meg a hóesés, mert bizony, nyakunkon a húsvét. Lassan itt
az ideje elgondolkodni azon, mit fogunk sütni, mivel várjuk a
locsolókat. Ehhez adunk két látványos receptet és egy szupergyors,
nyomtatható ötletet.
Ebbe a hétvégi blogbejegyzésbe összeszedtem nektek egy rakás tojásfestős ötletet, hogy egy helyre gyűjtve is megtaláljátok. Az elmúlt években jobbára a hagyományos tojásfestési technikákkal foglalkoztam, idén viszont egy kicsit modernebb mintákat is hoztam. Válogassatok kedvetekre!
Itt az első képen mindjárt egy tarkabarka egyveleget láthattok, nagy sok jó ötlettel. A keresztszemes a legmurisabb!
11 éve | Szász ilucika | 7 hozzászólás
Hozzávalók a fehér tésztához:
5 tojás fehérje
15 dkg kristálycukor
15 dkg kókuszreszelék
2 evőkanál rétesliszt
fél csomag sütőpor,
fél citrom leve
A barna tésztához:
5 tojás fehérje
15 dkg kristálycukor
15 dkg darált dió
3 evőkanál kakaópor
2 evőkanál rétesliszt
fél csomag sütőpor
A krémhez:
10 tojássárgája
2o dkg kristálycukor
1 csomag vanííiás cukor
l csomag csokis pudingpor
10 dkg olvasztott csokoládé
3 dl tej
25 dkg Ráma margarin
A díszítéshez kókuszreszelék.
Képes recept-összefoglaló a legfinomabb húsvéti süteményekről! Érdemes kipróbálni őket!
Nincsen
húsvét kalács nélkül. Most olyan variációkat mutatunk, amelyek
merészebbek a hagyományos fonott kalácsnál. Vigyázat, a
baconös-tojáskrémes függőséget okoz.
A legegyszerűbb és legfinomabb sütemények egyike, amely darált mogyoróval
vagy egyéb diófélével is készíthető, mégpedig télen-nyáron, hiszen friss híján
befőtteket vagy alaposan lecsepegetetett, mélyhűtött gyümölcsöket is
használhatunk. Szinte elronthatatlan, tipikusan vasárnapra való,
családkényeztető sütemény, amely napokig friss marad (már ha
hagyják...).
Jellegzetesen kávésütemény ez a nagyon egyszerű, ám annál mutatósabb
és finomabb, tortaformára sütött édesség, amely voltaképpen a kuglófok rokona.
Remek délutáni csemege, ráadásul sokáig friss marad, sőt, a mélyhűtőt is remekül bírja.
Fotó: Elendel
Csíkos torta
Hozzávalók 12 szelethez:
1.
A retek és uborka friss, jellegzetes zamatát nagyszerűen egészíti ki a
sós mogyoróval készített, pikáns vinaigrette-alapú mártás, amely
harmonikusan
társul a semleges ízvilágú, nem egészen keményre főzött tojással.
Ideális kísérője lehet főtt húsoknak, virslinek, vagy akár a húsvéti sonkának is.
1.
Hozzávalók:
|
Elkészítés:
|
Hozzávalók:
|
Elkészítés:
|
Hozzávalók:
|
Elkészítés:
|
|
Ínycsiklandó fűszervaj
|
Az elkészítése mindössze 20 perc, azután pedig csak hűteni kell. Egyszerű és finom, de igen különleges a maga módján! Egy angol hetilapban bukkantam a receptjére, és azonnal megtetszett.
Sütőpapírral vagy folpackkal béleljünk ki egy 20 × 20 cm-es formát.
Alkalomadtán szeretsz előrukkolni valami különleges tortakölteménnyel? A húsvét több kedves szereplőjének köszönhetően nemcsak dekoratívak lesznek a következő alkotások, hanem nagyon finomak is. Kattints a receptekért!
Zavarba ejtően egyszerű és remek ötlet a cérnametéltből készült fészek. Kitűnő dekoráció, és nem mellesleg ehető is. Kattints, és nézd meg, hogy készül!
Hogy az idei húsvét gasztronómiailag is igazi csoda legyen, íme néhány különleges és könnyű menü, képekkel!
11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás
Ez az elsőre desszertnek tűnő sós kence remek ötlet húsvétra. Egyszerű, de nagyszerű.
A
húsvét mindenkinek mást jelent: vannak, akik vallási vagy spirituális
ünnepként élik meg, míg mások egyszerűen csak a tavasznak örülnek. A
családi és baráti összejövetelek azonban mindenképpen megérdemlik, hogy
szépen terített asztal köré szervezd őket!
Nem kell profinak lenni ahhoz, hogy egy mutatós tavaszi reggelit összedobj! Három egyszerű, de finom recept következik.
A
locsolókat is várhatjuk ezekkel a kávés kekszekkel, ami a lehető
legegyszerűbben elkészíthető kekszek egyike. Gyorsan összeállítható,
ráadásul a sütés idejével játszva akár 2 féle kekszet is kaphatunk.
Természetes, hogy a gyerek húsvétra élő nyuszit akar(na), de talán beéri egy cuki nyuszitortával is. Például ezzel!
Ha
idén valami mást sütnél a hagyományos kalács helyett, próbálkozz a
gyümölcsös, töltött változatokkal. Mi mindkettőért rajongunk.
A
sütinyalókák alapja mindig valamilyen sűrű, lehetőleg kevert tészta
összetörve és összekeverve sajtkrémmel vagy mascarponéval és olvasztott
vajjal. Ha ebből indulunk ki, akkor igazából egy kevés tunningolás után
akármelyik tepsis süteményünkből lehet sütinyalóka. Mi most húsvétra
hangolt ízeket és formákat mutatunk.
Újra
eljött a húsvéti előkészületek várva-várt ideje, az egyik méltán
legizgalmasabb ünnepi felkészülés. Ilyenkor latolgatjuk, hogy vajon idén
milyen díszítéssel ékesítjük majd tojásainkat, hiszen a megújulás
ünnepén a tojásfestés téren is bátran újíthatunk!
Remekül
kiváltja és helyettesíti a hímes tojást, illetve a különféle
csokitojásokat, amik az egészségünkre kedvezőtlenek, és a gyermekeinkére
még inkább. Finom és egészséges! Kattints a receptért!
A húsvéti vendégvárás egyik legfontosabb kelléke a szépen megterített húsvéti asztal, amelyhez most néhány tippet-ötletet adunk.
Igazán szép húsvéti abroszt ma nehéz kapni, így akinek van ideje és kézügyessége készíthet saját kezűleg is, hiszen egy szép hímzett terítő már önmagában is ünnepi hangulatot áraszt.
A húsvéti tojásfestés | |
A tojásfestés szép szokása kezdi elveszteni varázsát. Üzletekben lehet kapni kész hímes tojásokat, sőt „műtojásokat” is. Több helyen láttam már szépen festett esztergált fatojást, valamint tojás alakú hungarocellre feszített vászonfestést is. A sárközi hímes tojások nemcsak mutatósak, színben, technikában bravúrosak, hanem tartalmilag is igen fontosak. |
Fél kávéskanál sót, 2 evőkanál cukrot, 2 dl langyos tejjel, 1 egész
tojással és 3 dkg élesztővel összekeverünk. Apránként hozzáadunk fél
kilogramm lisztet és az egészet jól kidolgozzuk.
Tálból kivéve
gyúródeszkán is jól kidolgozzuk, majd újra a tálba tesszük, tetejét
kevés liszttel megszórjuk és konyharuhával letakarva rövid ideig, meleg
helyen pihentetjük. Hosszú kelesztésre a kosártésztánál nincs szükség.
Egy formának kiválasztott kisebb fém tál külső felét zsírral jó vastagon kikenjük.
Hozzávalók:
8 szelet karaj,
15 dkg ilmici
sajt,
1 tojás, liszt,
zsemlemorzsa,
1/2 dl olaj,
2 gerezd fokhagyma,
1 fej vöröshagyma,
só, bors, kakukkfű,
2 kanál paradicsompüré,
2
dl olaj,
40 dkg paradicsom
1/2 dl bor,
10 dkg reszelt sajt.
Elkészítése :
Egy kevés olajban üvegesre pároljuk
az apróra vágott vöröshagymát, beletesszük a feldarabolt paradicsomot, sót, borsot
és pároljuk.
Néhány perc múlva hozzáadjuk a paradicsompürét, a bort, a kakukkfüvet,
és fedő alatt kb.
Hozzávalók 4 személyre:
Elkészítés:
A
mangalicaszüzeket vékonyan lehártyázzuk. Körbe-körbe besózzuk, borssal
befűszerezzük. Ezután egy serpenyőben, kevés zsiradékon minden oldalán
elősütjük, és egy tűzálló tálba tesszük. A póréhagymát vékonyan
felkarikázzuk, a megmosott, szárazra törölt gombát cikkekre vágjuk.
Zelleres karottasaláta mangalicaszalonnába tekerve
Hozzávalók 4 személyre:
• fél fej fejes káposzta,
• 3 szál sárgarépa,
• 1 kisebb zellergumó,
• só, fehér bors,
• fél csokor petrezselyem,
• 1 nagy ek. méz,
• 2 ek. majonéz,
• fél ek. mustár,
• 1 ek. vörösborecet,
• 20 szelet mangalicaszalonna vagy -sonka
A
káposztát és a megtisztított sárgarépát, illetve zellert csíkokra
vágjuk, megsózzuk, 20 percet állni hagyjuk, majd kicsavarjuk.
Összekeverjük a vágott petrezselyemmel, a mézzel, a majonézzel, a
mustárral, a vörösborecettel, sóval és borssal, majd a mangalicaszalonnába vagy -sonkába tekerjük.
Sertésszűz újhagymás-zöldfűszeres rakott cukkinivel
Hozzávalók 4 személyre:
• 4 közepes salátacukkini
• só, fehér bors
• 5 tojás
• 3 dl főzőtejszín
• fél csokor petrezselyem
• 10 dkg kemény sajt
• 2 ek vaj
• 8 db bazsalikomlevél
• 8 db zsályalevél
• 2 szál újhagyma
• 80 dkg sertésszűz
• 1 ek mangalicazsír
A
megmosott cukkinit fél centiméteres karikákra vágjuk, megsózzuk, és 20
percre félrerakjuk. Közben az egész tojást összeturmixoljuk a
tejszínnel, a vágott petrezselyemmel, sóval, borssal, majd belereszeljük
a sajtot.
Zöldfűszeres penne paradicsommal és kecskesajttal
Hozzávalók 4 személyre:
• 12 db paradicsom
• 1 gerezd fokhagyma
• 14 db bazsalikomlevél
• 2 ek. olívaolaj
• só
• 20 db koktélparadicsom
• 3 szál rozmaring
• 40 dkg penne tészta
• 20 dkg lágy kecskesajt
A
paradicsom csumáját kivágjuk, a felső részébe egy x-et vágunk, forró
vízben leforrázzuk, utána gyorsan hideg vízbe tesszük, és lehúzzuk a
héját. A leforrázott paradicsomokat félbevágjuk, a magjukat
eltávolítjuk, majd a paradicsomhúst a tisztított fokhagymával, 8 db
bazsalikomlevéllel, sóval és az olívaolajjal összeturmixoljuk.
Túrógombóc vaníliás eperrel és fahéjas kekszmorzsával
Hozzávalók 4 személyre:
• 1 kg túró
• 14 dkg búzadara
• 2 nagy tojás
• só, cukor
• 50 dkg eper
• 2 csomag Dr. Oetker Vanillincukor
• 1 ek méz
• 1 dl eperszörp
• 15 dkg keksz
• 1 tk. fahéj
• néhány mentalevél
A
túrót összekeverjük a búzadarával, a tojással és egy csipetnyi sóval, 1
órát hűtőben állni hagyjuk, majd gombócokat formálunk belőle, és
sós-cukros forró vízben kifőzzük őket.
Minden „bakonyi” névre hallgató étel
alapja a – lehetőleg erdei – gombából készített, tejfölös/tejszínes
paprikás. Ha külföldi vendégeink vannak, különösen ajánlom – feltéve, ha
biztosan tudjuk, hogy szeretik a gombát.
Fotó: Hemző Károly
Bakonyi
palacsintametélt
Hozzávalók 4 személyre:
A „rozsdás” jelző eredetére nézve
nincsenek megbízható forrásaim, de az bizonyos, hogy tágabb családomban
az összes nagynéni a repertoárján tartotta. Anyámé volt a legfinomabb:
sűrű, savanykás szaftjához gyakran édeskés, napsárga puliszkát
készített.
Fotó: Hemző Károly
Rozsdás hús
puliszkával
Hozzávalók 4 személyre:
1.
1.
1.
Cukormentes almatorta egressel
Zila László mester cukrász nyerte a 2012 évi diétás év tortája kiírást!
Hozzávalók:
Piskóta
125 g egész tojás
100 g nyírfacukor
50 g eritritol
175 g teljes kiőrlésű búzaliszt
50 g darált dió
320 g reszelt alma
25 g zabpehely
40 g olvasztott vaj
1 db citrom leve és reszelt héja
csipet só, őrölt fahéj, sütőpor
Krém
190 g fügecukor
150g eritritol
300 g alma
1 db citrom leve és reszelt héja
50 g vaj
100 g tojássárgája
80 g pörkölt darált dió
1 db vaníliarúd
350 g állati eredetű tejszín
30 g diabetikus fehér csoki
40 g zselatin (1 liter víz és 16dkg zselatin por keverékéből mérve)
Egrespüré
300 g egres
15 g eritritol
7,5 g pektin
Elkészítés:
A piskóta felverthez 3 db 16 szeletes piskótakarikát (23 cm átmérőjű) kenünk ki belőle, a sütőt 200 C-ra melegítjük.
Sztracsatella csók
Hozzávalók:
3db tojásfehérje, 7,5 dkg cukor, 1csomag vanillincukor, 5 dkg porcukor, 1 dkg étkezési keményítő, 10 dkg őrölt mandula,
8 dkg csokidara
Elkészítés:
A tojásfehérjét keményre verjük. A
legmagasabb fokozaton, apránként hozzákeverjük a cukrot és a
vanillincukrot.
A porcukrot és a keményítőt elkeverjük, majd a tojáshabba szitáljuk.
Majd a mandulát és a tortadarát is lazán belekeverjük. Fagyi
adagolóval, vagy két kanál segítségével diónyi darabokat halmozunk a
sütőpapírral kibélelt sütőlemezre, és azonnal megsütjük.
Előmelegített légkeveréses sütőben: kb.
Talán mondanom sem kell, hogy ez az
ínycsiklandozó torony francia forrásból származik – különleges
alkalmakra, meleg előételként szokták tálalni. A menü összeállításakor
mindenképpen vegyük figyelembe, hogy meglehetősen laktató, kivált, ha a
kacsamáj további kenyér/pirítós fogyasztására csábít…
Fotó: Hemző Károly
Almás
kacsamájtorony
Hozzávalók 4 személyre:
1.
11 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás
Ezt a francia eredetű, gyors, elegáns és finom desszertet egyéb aromás gyümölcsökkel, illetve mélyhűtött vagy befőtt változatukból egész évben készíthetjük. Amint a neve – parfait – is jelzi, a maga egyszerűségében is tökéletes!
1.
Igazi jókedvre derít ez az édes-citromos,
banánnal és málnával illatozó, habkönnyű desszert, amelynek elkészítése
gyors és egyszerű, már-már elronthatatlan. Ráadásul olyan finom, hogy
jeles alkalmakra is bátran készíthetjük-kínálhatjuk.
Fotó: Hemző Károly
Banánkrémhasáb
Hozzávalók 10 szelethez:
11 éve | Major Gusztáv | 1 hozzászólás
Engem személy szerint nagyon érdekelnek a
földönkívüliekkel kapcsolatos információk.Gondolom
a sok finomság készítése mellett közületek is sokat
érdekel a téma.Az alábbi képek szerint,ezeket a
csodálatos "GABONA KÖRÖKET" a hóban, a földönkívüliek
készítették,méghozzá az érzéseik által kibocsájtott
rezgésekkel.
"Amikor megváltoztatjuk az érzéseink és gondolataink minőségét,
ezzel a
rezgések mintázatát is megváltoztatjuk. Ezáltal a külvilág mintázatai
is
átalakulnak olyanná, amilyen érzéseket és gondolatokat kibocsátottunk,
mert közvetlen kapcsolat van a világ anyaga és az emberi DNS között."
11 éve | Szász Jánosné | 1 hozzászólás
2010
Valahol nagyon régen ráleltem erre a
húsvéti báránykára, és azonnal beleszerettem. A képet lementettem, de
sajnos az oldalt már később nem találtam meg. Állatkertemnek a krokodil
és a nyuszi után azonban bővülnie kellett, ezúttal jött a bárányka :)
Isteni finom tészta, tökéletes péksütemény! Bátran merem ajánlani bárkinek, egyáltalán nem bonyolult elkészíteni.
A műveletet kezdjük azzal, hogy a lenti sablont nyomtassuk ki.
Hozzávalók:
2 dl tej
10 dkg puha vaj
1 csipet só
1 tojás
1 citrom reszelt héja
50 dkg finomliszt
75 g cukor
2,5 dkg friss élesztő
A szeméhez mazsola vagy cukorgyöngy
A fülecskéhez 1 egész szem mandula vagy dió
porcukor a bundájára
Elkészitése:
A fenti hozzávalókból kenyérsütő gépben rugalmas tésztát kell dagasztani, majd duplájára keleszteni.
Ajándék ...
Szuhanics Albert: Nőnapi köszöntő
Lágy szellők hangját hallgatom
a nőnapon, a nőnapon.
most néhány szót kell mondanom,
ez alkalom, ez alkalom...
Mert nincs annál szebb álomkép,
úgy gondolom, úgy gondolom.
Ha kezünk fogja női kéz,
ezt jól tudom, ezt jól tudom...
Ők a férfi örök társa,
nagyon-nagyon, nagyon-nagyon.
Testünk, lelkünk tükörmása,
minden napon, minden napon...
Élet nélkülük nem lenne,
semmi olyan, semmi olyan.
Rizseskocka 3 tojásból a hagyományos módon kb. 20x30
centis piskótalapot sütünk, de akátr készen is megvásárolhatjuk. 15 deka
(kb. 1,5 dl) fényezetlen „A“ rizst átválogatunk, megmossuk, 2 deci
forrásban lévő vízbe szórjuk. Lefödve,... |
Kókuszos-mézes kocka A tésztához 3 deka vajat fölolvasztunk, majd
25 deka porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral, 3 evőkanál mézzel, 1
tojással meg fél citrom reszelt héjával összekeverjük. 28 deka
finomlisztet 1 csomag sütőporral összeforgatunk,... |
Rosztbif Hozzávalók (6 főre): 1,2 kg kicsontozott marhahátszín só 6 dkg vaj a pácoláshoz: 2 e... Tovább... |
Májas, gombás rakott pulyka Hozzávalók (4 főre): 60 dkg pulykamell vagy pulykaérem só, őrölt fekete bors 20 dkg pulykamáj 20 dkg csiperkegomba 1 csok. petrezselyem 2 t...Tovább... |
Csángó pecsenye Hozzávalók (4 főre): 2 nagy sertésszűzpecsenye 1 kisk. só 1 mk. őrölt fekete bors 4 evők. olaj a raguhoz: 15...Tovább... |
Zöldséges, sajtos rakott tészta Hozzávalók (4 főre): 15 dkg csiperkegomba1 nagy sárgarépa 1 kisk. ételízesítő por 40 dkg csemegekukorica és zöldborsó vegyesen 25 dkg rövid csőtészta ... Tovább... |
Kukoricabundában sült csirkemell Hozzávalók (4 főre): 60 dkg csirkemellfilé fél evők. só 1 mk. őrölt fekete bors a kukoricabundához: 2 tojásTovább... |
Pikáns Csirkecomb Hozzávalók: 180 g UNIVER MAJONÉZES TORMA A megmosott csirkecombok mindké... |
Magyaros burgonyaleves Hozzávalók: 0,5 kg újburgonya 7 dkg füstölt szalonna 1 szál sárgarépa 0,5 csomag zellerzöld 2 fej hagyma 1 evőkanál Univer Édes Anna Tovább... |
Hozzávalók: 1 kg sertésoldalas 40 g Univer Gulyáskrém 40 g Univer Piros Arany 30 dkg csőtészta 2 fej hagyma 1 gerezd fokhagyma 1 db zöldpaprika 2 kisebb paradicsom 2 leveskocka 3 evőkanál olaj csipet édes nemes paprika, csipet köménymag Elkészítés: A felszeletelt, megtisztított oldalast a leveskockás vízbe feltesszük kb. 30 percre főni (ettől lesz omlós). |
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás