Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
10 éve | Kőszeghy Anna | 0 hozzászólás
Hozzávalók: 6 db paradocsom, 3 db keménytojás, 2 ek olaj (ha van olíva,
akkor azzal), 2 gerezd fokhagyma,1 mokkáskanál szurokfű (oregano),
kevés só.
Vágjuk össze a paradicsomokat és szépen helyezzük tálra. Keverjük össze
az olajat, a szurokfüvet és az átnyomott fokhagymát. Ezt a "szószt"
kanalazzuk rá a paradicsomszeletekre. Vágjuk karikára a keménytojásokat
és rakjuk a paradicsom köré.Ne felejtsük el megsózni.
Nem csak finom, de így szervírozva szép is.
Húsvét után a megmaradt tojásokkal is elkészíthetjük.
10 éve | Kőszeghy Anna | 3 hozzászólás
Hozzávalók: 250 g rizs, ízlés szerint 1 csomag petrezselyemzöldje,
snidling. Kevés tárkony és kapor, provenci fűszerkeverék, őrölt bors,
2 gerezd fokhagyma illetve 1 kisebb vöröshagyma.
A rizst megfőzzük és lecsöpögtetjük. Az ízlés szerinti mennyiségű
zöldfűszert apróra vágjuk, a hagymát felaprítjuk,a fokhagymát átpréseljük.
A még forró rizshez hozzáadjuk a fűszereket és jól elkeverjük.
Kiváló köret különböző sültekhez, szárnyasokhoz.
Jól illik hozzá a sült paradicsom, gomba és sok minden más.
|
|
Kőszeghy Anna 1 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse főzelék, tojás ropogós (fasírt).
Kőszeghy Anna írta 3 órája a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...
Garáz József 19 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldborsó leves, fokhagymás ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Spárgasípok rántva képhez:
Marcsikám köszönöm a kedves hozzászólást! Alig vártam, hogy...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Fokhagymás rántott tarja képhez:
Barátnőm köszönöm a hozzászólást! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Most különösen ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás