Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
|
|
Editkém, Tőled kaptam ezt a receptet még tavaly, most pedig egy icipici változtatással szülinapi tortát rittyentettem belőle! :) Hálás köszönet érte, és sok puszi! <3
A teljes recept itt található:
http://jozanesszel.blogspot.co.uk/2012/07/szulinapi-hustorta.html
GOMBÁS RAKOTT HÚS
Marcsitól
Hozzávalók
1darab csirkemell szeletelve5-6szelet
2darab sárgarépa
1darab kisebb cukkini
2darab paradicsom
1zöld paprika
1darab szeletelt alma
2-3közepes burgonya vékony szeletbe
só
tejföl 2deci
1tojás sárgája
10deka reszelt sajt
kevés olaj
fél deci húsleves alaplé
A hús szeleteket besózom.A tepsi aljára teszek egy kevés olajat és az
alaplevet.A burgonya szeleteket a tepsi aljára teszem és erre rakom a
csirkemell szeleteket
A húsra ismét burgonyát erre sárgarépa karikákat , majd a cukkinit erre a
paradicsom karikákat végül az alma szeleteket tettem.A tetejét tojásos
tejföllel és reszelt sajttal megszórtam Fóliával letakartam.180-200fokon
szép pirosra sütöttem
Évitől:
Borzaska szelet
Hozzávalók:
1,5 kg sertéskaraj
4 db tojás
só, bors,
5-6 evőkanál liszt
2-2,5 dl sör
őrölt fokhagyma
1 pohár tejföl
20 dkg reszelt sajt
A húsokat vékony szeletekre vágtam és kiklopfoltam, sóztam, borsoztam.
Jucus tortái
tészta:7tojásos sima piskóta
3 tojásos kakaós piskóta
krém:1l tej
2 vaniliás puding
6kanál cukor a szokásos módon elkészítjük
2dl tejszínt felverünk és ha kihült a kettőt összekeverjük 1 zselatinfixet adunk hozzá.
3narancsot kifilézünk apróra vágjuk,kb fél doboz barack kompótot apróra
vágva hozzárakunk leöntjük 1dl narancslével.Ezt is finoman belekeverjük a
krémbe.5dkg csokiforgácsot készítünk és óvatosan a krémbe rakjuk.Jól
kihűtjük a krémet és megtöltjük a tortát.A sima piskótát ketté vágjuk
megkenjük krémmel rárakjuk a kakaós piskótát azt i megkenjük és befedjük
a sima piskótával.A maradék krémet rákenjük a tortára.hűtőbe tesszük
félórára.
Tökéletes savanyúságok – rendhagyó receptek
Szerző: Tóth Sándor
Amíg mi nyáron igazából a kovászos uborkára harapunk rá, addig másutt ennek a sós változatát imádják, vagy éppen fokhagymát savanyítanak. Hogy hol? Elöljáróban csak annyit, hogy rengeteg vodkát lehet rá inni.
|
Lev Tolsztoj egyik népi tanmeséjében az uborkalopáson kapott paraszt olyan veteményesről álmodozik, amelyikből soha nem fogy ki az égig érő uborka.
Nem kell ahhoz szakácsnak, de még csak gyakorló háziasszonynak sem lenni, hogy az ember meg legyen győződve arról, hogy övé a tökéletes lecsó elkészítésének titka. Így a közös lecsófőzés könnyen temperamentumos, tüzes vitába torkollhat, mert ahány ház, annyi féle módon készül a tökéletes lecsó. Talán egy dolog van amiben megegyezhetünk: a lecsót sokféleképpen variálhatjuk, és elrontani nehezebb, mint jót készíteni.
|
A lecsó a magyar nyár kihagyhatatlan, és klasszikus fogása, amire mindenkinek megvan a maga tuti receptje.
12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás
Hozzávalók:
ha van otthon, akkor mehet bele mazsola, dió és csokoládédarabkák.
A mennyiség elrettentő, de gyönyörűen felezhető. Kb. öt perc összekutyulni a cuccokat, aztán kanállal belelapátolni a formába (érdemes bele kicsi kerek sütőpapírokat tenni, akkor a tojásos sem ég oda), aztán be a sütőbe.
Tegyük a paradicsomot forró vízbe 5 percig, Húzzuk le a héjukat, majd vágjuk apró darabokra. Aprítsuk fel a fokhagymát. Vágjuk a gyömbért hosszú, vékony szeletekre.
Elkészítési idő: kb.90 perc
Hozzávalók:
Elkészítés: A kapor és zsír kivételével a hozzávalókból könnyű kelt tésztát gyúrunk, kelesztjük. Téglalap alakra nyújtjuk és megkenjük egy kevés zsíron pici sóval dinsztelt kaporral. Feltekerjük, mint a diós kalácsot, kb.
A keserűanyag-mentes fajta lopótök zsenge termését éles késsel meghámozzuk, a magot és azt körülvevő szivacsos belsőrészt kikaparjuk. (Ha a félretett magot megpirítjuk és megsózzuk, jó sörkorcsolya lesz belőle.) A lopótököt és a húst kockára vágjuk, külön-külön puhára főzzük, majd szitára téve lecsöpögtetjük.
1 kg meghámozott, csíkokra vagdalt dinnyehéjhoz nyolcvan dkg cukrot adunk. Hozzáteszünk két, karikára vágott citromot és két vaníliarudat is, majd egy éjszakán át állni hagyjuk az alapanyagot. Másnap forró tűzön főzni kezdjük, egészen addig, míg a gyümölcshéj meg nem zselésedik, üvegessé nem válik. Forrón üvegekbe öntjük, azonnal lekötjük, és száraz dunsztban tartjuk 2 napon át.
Egy gyors süti mára: megvan az a jó tulajdonsága, hogy ugyan egyszerű elkészíteni, mégis nagyon finom.
06:57 |
Brownie-piskóta
Persze félreértés ne essék, nem csak hölgyeknek szól ez a recept - legalábbis fogyasztási szempontból. Mert férfiaknak ugyanúgy ajánlott, sőt...
Címkék:
cukor, liszt, sütőpor, tojás, joghurt, csokoládé (fehér), tejszín, mogyorókrém (sós), kakaópor, fagylalt (vanília), menta, mandula
|
Felvéve: |
Két fontos dolog: bár maga a recept gyors, és egy serpenyőben elkészül, a pácolásra viszont kell időt hagyni. Bőven megéri!
Nos, egy kis érdekesség. Picit olyan "összedobálós" recept, van benne jó sokféle hozzávaló. És egy kis megtévesztés, mert van benne csirkehús is.
12 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Elkészítése: A meglangyosított tejben simára keverjük a szétmorzsolt élesztőt, majd a bögrében felfuttatjuk. Ha már feljött a tetejére, akkor a liszttel, az aludttejjel, a sóval és a szétzúzott fokhagymával jól összedolgozzuk. Lisztezett deszkán nagyon vékonyra kinyújtjuk.
Hozzávalók:
Elkészítése: A burgonyát meghámozzuk, lemossuk, és nyersen lereszeljük. Hozzákeverjük a lisztet, a sót, a borsot, a reszelt vöröshagymát és annyi tejet, hogy a massza galuskatészta keménységű legyen. 15 percig pihentetjük. Közben a füstölt szalonnát kis kockákra vágjuk, zsírját kiolvasztjuk, majd a pörccel együtt hozzákeverjük a tésztához.
Hozzávalók:
Elkészítése: A tojást habosra verjük. Fokozatosan hozzáadjuk a tejet, a lisztet, a sót, a borsot, a curryt, és belekeverjük a megtisztított, zúzott fokhagymát, majd annyi szódavizet öntünk hozzá, hogy a szokásosnál kissé sűrűbb legyen a palacsintatészta.
Hozzávalók:
Elkészítése: A tojásokat habosra verjük és hozzáadjuk a főtt rizst. Beleszórjuk a fűszereket, belekeverjük a nagyon apróra vágott sonkát, a megolvasztott vajat, a megtisztított és finomra aprított vöröshagymát valamint a mustárt.
Hozzávalók:
A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat, a porcukrot, a citromok reszelt héját és a citromlevet, habosra keverjük. A tejszínt habbá verjük és kétharmad részét a túróhoz keverjük. A tálalópoharak szélét kristálycukorba mártjuk, beletöltjük a túróhabot, tejszínnel és hámozott citromkarikával díszítjük.
Hozzávalók:
A tejet a cukorral felforraljuk és a kétszersültet meglocsoljuk vele. A krémporból a használati utasítás szerint elkészítjük a krémet, hozzáadjuk az áttört túrót és a vajat, habosra keverjük. Üvegtálra rétegezzük az áztatott kétszersültet és a túrókrémet, torta alakúra formázva.
Hozzávalók:
A szokásos módon kovászt készítünk. (Lásd a fonott kalácsnál.) Begyúrás előtt a vajat a cukorral, a tojássárgájával habosra keverjük. Ezt a keveréket a már megkelt kovászba tesszük. úgyszintén az ízesítőanyagokat is. Fakanállal előbb jól kidolgozzuk és csak azután keverjük hozzá a tisztított mazsolát.
A kőtt tésztákat mai formájukban tejjel és élesztővel gyúrják, és rendszerint kétszer kelesztik. Hogy a cipók, bugdák a visszakövethető legmesszebbi korokban valóban fontos sütemény-szerepet játszhattak, igazolja a következő adat is. SZŰCS: A kercai eklézsia történeté-ben a XIX. század elejéről szólva így ír: „Ez időben élt még az egyház azon régi jogával, hogy a templom előtt bizonyos napokon gyakorolt úgynevezett „cipóárulást” haszonbérbe ki adta évenként 7-8 forintért." Készítése meg így megy: a cájgot, ma már az élesztőt, megáztatják édestejben, ha fínomnak szánják, vajat is tesznek bele és evvel felgyúrják a lisztet.
Hozzávalók:
A rizst a szokásos módon majdnem készre párolom. A megtisztított és felszeletelt gombát 2 evőkanál olajon sóval, őrölt fekete borssal és a finomra metélt petrezselyemzölddel fedő alatt puhára párolom, majd zsírjára sütöm.
Hozzávalók:
A patisszonokat lecsöpögtetem, majd lapjában félbevágom. Kikent tűzálló lapos tálra vagy tepsire, szorosan egymás mellé helyezem a fél patisszonokat.
Elk. idő: 30+30 perc
Hozzávalók:
Elkészítés: A lecsót szokásos módon készítjük el, a kolbászt és krumplit megfőzzük, megpucoljuk, szeljük. Felváltva összerakjuk a ferdén vágott kolbásszal lecsóval sütőben 30 percig sütjük, főtt tojással dúsíthatjuk.
Hozzávalók: 4-5 személyre
A kockára vágott hagymát és a vékony csíkokra vágott zöldpaprikát a zsiradékon megfonnyasztjuk, majd hozzátesszük a tarhonyát, és állandóan keverve aranybarnára pirítjuk. Beletesszük a karikára vágott paradicsomot, a kolbászt, szükség szerint megsózzuk.
Hozzávalók:
A szalonnát kiolvasztjuk, a zsírján a hagymát megpirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, rátesszük a gombát, megsózzuk és saját levében, fedő alatt addig pároljuk, amíg zsírjára sül. Hozzáadjuk a zöldpaprikát, néhány percig fedő alatt pároljuk, majd végül beletesszük a paradicsomot és ráöntjük a tejszínt.
Hozzávalók:
A trappista sajtból négy szeletet vágunk. A túrót áttörjük és a vajjal habosra keverjük, majd elosztjuk háromfelé. Az egyik részt fűszerpaprikával, a másodikat finomra vágott metélőhagymával, a harmadikat őrölt köménymaggal és reszelt vöröshagymával ízesítjük, mindhárom tölteléket ízlés szerint sózzuk.
Hozzávalók:
A fentieket jól összekeverjük, letakarva hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Hozzávalók:
Az apróra vágott hagymát az olajon üvegesre dinszteljük, majd megszórjuk pirospaprikával. A meghámozott, kimagvalt és 1x1 cm-es kockára vágott cukkinit hozzáadjuk a hagymához. A negyedelt paradicsomot és a kicsumázott, szeletelt paprikát is hozzáadjuk.
A konyhai maradék hasznosításának leghatékonyabb módja. Kell hozzá egy erőteljes turmixgép, meg voltaképpen bármi, amit a hűtőben találsz, sült hústól a kenőmájason át a száraz sajtvégig minden megoldás érdekelhet (persze ésszerű keretek közt, a baracklekvárt ne most használd fel). Vágd ésszerű méretű darabokra a hozzávalókat, dobáld bele őket a turmixgépbe. Ízfokozónak javasolt hagyma, fokhagyma, zöld és szárított fűszerek, vegeta, stb., állagjavítóként pedig belenyomhatsz tojást, tejfölt, joghurtot, krémsajtot.
Vizet forralunk fel, melybe beletesszük az alaposan megmosott és hámozás nélkül megfelezett burgonyát. 15 percig lassan forraljuk, amíg meg nem puhul. Ezalatt megmossuk és megtisztítjuk a kelbimbót, meghámozzuk a répát, és ferdén körülbelül 5 mm vastag szeletekre vágjuk. Másik serpenyőben, kevés vízben a kelbimbót és a répát 10 perc alatt megfőzzük, úgy, hogy ne legyen puha.
Hozzávalók 4 személyre:
Elkészítése: Karikázzuk fel a cukkinit, felét tegyük a tálba, sózzuk, borsozzuk. A csirkecombot sózzuk, paprikázzuk, tegyük a cukkinire. Fedjük be a maradék cukkinivel. A tejfölt borsozzuk, összekeverjük, és az egész tetejére öntjük. Lezárjuk a római tálat, hideg sütőbe tesszük, 220 fokon kb.
Hozzávalók: 10 személyre
Töltelék:
Öntet:
Bundához:
Elkészítés: A karfiolt rózsáira bontjuk, és sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük. Megmártjuk lisztben és tojásban, olajban kisütjük.
(rántva)
Hozzávalók:
Elkészítés: A pulykamellet 4 egyforma szeletre vágjuk, kiklopfoljuk, megsózzuk. A karfiolt rózsáira szedjük, és sós vízben 20 percig megfőzzük. Lapátkanállal kiemeljük, leszárítjuk és rátesszük a kiklopfolt hússzeletekre. Meghintjük borssal, szerecsendióval.
Elk.idő: 30+60 perc
Hozzávalók:
Elkészítés: 1 megfőtt burgonyákat hámozzuk meg és keresztben vágjuk ketté. A vágásfelület felől kiskanállal kaparjuk ki a belsejét.
Hozzávalók:
Tócsnihoz:
Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük, majd rátesszük az apró kockára vágott húst és fehéredésig pirítjuk. Közben fűszerezzük sóval, borssal, egy kiskanálnyi vegetával, zúzott fokhagymával.
Hozzávalók:
A megmosott ledörzsölt újburgonyát beleterítem egy tepsibe, jól megsózom, majd rászórom a megtisztított, apróra vágott vöröshagymát. A tejfölbe belekeverem a sót, az őrölt fehér borsot, a curryt, a citromhéjat és rálocsolom a burgonyára.
Hozzávalók:
Ekészítés: A burgonyát meghámozzuk és az almareszelő durva fokán nyersen lereszeljük. Összekeverjük a felvert tojással, a kolbászkrémmel, a pirospaprikával, a zúzott fokhagymával, majd hozzáadjuk a bőrétől megfosztott és nagyon apróra vágott vagy ledarált füstölt kolbászt.
1 kg pulykamellfilé vagy sertéscomb
30 dkg bacon
1 nagyobb hagyma
1 kis cukkini
1 kis padlizsán
10 dkg gomba
1/2 kaliforniai paprika (piros)
3-4 szárított paradicsom
1 marék fenyőmag (vagy mandula, dió)
5 dkg parmezán
2 egész tojás
só
bors
bazsalikom
rozmaring
kakukkfű
petrezselyem
1 dl száraz vörösbor
1/2 dl balzsamecet
Tovább a recept elkészítéséhez
Hozzávalók 4 személyre:
2 közepes méretű sertéscsülök
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
3 darab babérlevél
A burgonyagombóchoz:
50 dkg burgonya
10 dkg liszt
2 tojássárgája
2 evőkanál vaj
néhány szál apróra vágott petrezselyem
só
A mustárszószhoz:
5 evőkanál mustár
3 dl húsleves
2 dl tejszín
1 teáskanál liszt
A csülköket megsózzuk, és feltesszük főni a babérlevéllel, a megtisztított fokhagymával és néhány szem borssal.
Vezúv
Hozzávalók 8-10 darabhoz:
A tésztához:
30 dkg liszt
20 dkg vaj
10 dkg porcukor
1 egész tojás
1 citrom reszelt héja
A tojáshabhoz:
2 tojásfehérje
12 dkg cukor + kevés porcukor a szóráshoz
20 dkg meggy- vagy más piros lekvár a töltéshez
zöld pisztácia a díszítéshez
A
tésztához a tojáson kívül a hozzávalókat egy tálban összemorzsoljuk,
majd a tojás hozzáadásával tésztává gyúrjuk. Lisztezett deszkán 3-4 mm
vékonyra nyújtjuk, majd hullámos szélű kiszúróval korongokat szúrunk ki
belőle.
Isler
Hozzávalók 8-10 darabhoz:
A tésztához:
30 dkg liszt
20 dkg vaj vagy margarin
10 dkg porcukor
3 evőkanál darált dió (darálás előtt pirítva)
2 tojássárgája
A töltelékhez:
25 dkg baracklekvár (lehet ribizli, meggy és málna is)
25 dkg étcsokoládé a bevonáshoz
2-3 evőkanál étolaj
A díszítéshez:
10 darab fél dió
fehér csokoládé
A
tészta elkészítéséhez a tojássárgája kivételével minden hozzávalót egy
tálban összemorzsolunk, majd a tojás hozzáadásával tésztává gyúrjuk.
Hozzávalók a tésztához:
A töltelékhez:
A tetejére:
Különleges fogás - Garnélás rizottó
Könnyed, fejedelmi fogás akár egész évben. Ha valami igazán különlegesre vágysz, akkor ez a recept tökéletes lesz számodra!
Hozzávalók:
• 15 dkg vaj
• 1 db citrom
• 1 db vöröshagyma
• 1 evőkanál olívaolaj
• 3 db fokhagyma gerezd
• ízlés szerint frissen őrölt bors
• 20 dkg arborio rizs
• 7 dl alaplé (zöldség)
• 2 dl száraz fehérbor
• ízlés szerint reszelt parmezán
• 15 dkg garnélarák
• ízlés szerint tengeri só
Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, és 8 dkg vaj és 1 evőkanál olaj keverékén
üvegessé dinszteljük.
Hozzávalók 6 főre
» 1 kg túró | ||||
» ízlés szerint cukor | ||||
» 2 üveg őszibarack konzerv | ||||
» 2 csomag tejszínhabpor | ||||
» 2 csomag étkezési zselatin | ||||
» citromlé | ||||
» só | ||||
» 20 dkg darált keksz | ||||
» darált dió | ||||
»
|
Antioxidáns vegyületeket tartalmaz, daganatgátló hatással bír,
mikrobaölő, koleszterincsökkentő, oldja a vesekövet és elősegíti az
emésztést… Csak néhány példa azon számos gyógyhatás közül, mely mind
benne van, ebben a kerek „egészségbomba” gyümölcsben.
Ráadásul annak ellenére, hogy hosszú utat tesz meg, míg eljut hozzánk,
manapság már egész évben kapható.
Hűsítő és édes - Joghurtos nektarinleves
Ebben a kánikulában nem igen kívánunk meleg, nehéz ételeket. Éppen ezért egy nagyon kellemes és frissítő levest ajánlunk.
Hozzávalók:
• 5 dkg vaníliás pudingpor
• 1 dl joghurt
• 1-2 evőkanál méz
• ½ vaníliarúd
• 4,5 dl tej
• 10 dkg porcukor
• 30 dkg nektarin
• tejszínhab
Elkészítés:
A hidegen kikeverhető vaníliás pudingport fél deci tejben csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a joghurtot, a mézet, és fél vaníliarúd belsejét.
Könnyű desszert: Gyümölcsös pohárkrém
Ha egy könnyen elkészíthető, mégis mutatós desszertre vágysz, akkor kövesd receptünk lépéseit és készíts mennyeien finom pohárkrémet!
Hozzávalók (kb. 6 fő részére):
500 g gyümölcs (ez lehet eper, cseresznye, meggy, áfonya, esetleg apróra
vágott kiwi, banán, sárgadinnye - ízlés szerint variálhatjuk is őket)
6 db omlós keksz
8 dkg cukor
1,5 dl víz
100 g fehér csokoládé
2 dl tejszín
2 ek. tej
Elkészítés:
A gyümölcsöket mossuk meg, vágjuk apró darabokra, néhány szemet tegyünk
félre a dekoráláshoz.
Nyáron a rekkenő hőségben sokszor áhítozunk valami hideg frissítő után, ilyenkor igazán jól eshet egy jéghideg jeges tea, amely néhány alapanyagból, különösebb hozzáértés nélkül is könnyen elkészíthető.
Alaprecept
Egy jó jeges tea elkészítéséhez az első fontos lépés az, hogy sűrűbb
teafőzetet készítünk, mivel kihűlve kevésbé érződik a tea íze. Egy
bögrényi vízhez tesszük az egy kancsónyi tea mennyiségét, majd kis idő
elteltével eltávolítjuk a teát, s ízlés szerint megédesítjük.
12 éve | Szász ilucika | 2 hozzászólás
Barackos rizskehely hozzávalói:
A tejet felforraljuk 40gramm kristálycukorral, kétujjnyi citromhéjjal, 1 csipet sóval, a felhasított vanília rúddal és a belőle kikapart péppel.
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás