Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A keserűanyag-mentes fajta lopótök zsenge termését éles késsel meghámozzuk, a magot és azt körülvevő szivacsos belsőrészt kikaparjuk. (Ha a félretett magot megpirítjuk és megsózzuk, jó sörkorcsolya lesz belőle.) A lopótököt és a húst kockára vágjuk, külön-külön puhára főzzük, majd szitára téve lecsöpögtetjük.
A lopótököt puhára törjük, és ha nem darált húsból indultunk ki, akkor a húst ekkor vágjuk egészen apróra. A sajtot lereszeljük, a fűszereket a tojásokban és a tejben gondosan eldolgozzuk. Alaposan összekeverjük az összes hozzávalót, és egy tűzálló edénybe töltjük.
A tölteléket befedjük egy linzertészta-ráccsal.
Körülbelül 45 percen keresztül sütjük, 190 - 200°C fokon. Nem szabad a tölteléknek túl puhán maradni, de a felszíne se legyen túl sötétre sütve.
|
|
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Bukta képhez:
Kedves Éva örülök, hogy jöttél! Köszönjük a Pünkösdi ránk ...
burger eva 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kapros-tejfölös cukkini főzelék, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Rántott pecsenyekacsa máj, ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kolbászos- virslis lecsó, pirított tarhonya.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: bazsalikomos paradicsom leves orzóval, ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a nejem és az unokám nevében...
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Szia Marcsikám! Rég voltál itt! Hiányzol!Remélem jól vagytok! Puszi.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Kapros dübbencs
Dinnyehéjbefőtt
Molnár pogácsa,Bugda, bukta
Lekváros derelye sülve