Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Vizet forralunk fel, melybe beletesszük az alaposan megmosott és hámozás nélkül megfelezett burgonyát. 15 percig lassan forraljuk, amíg meg nem puhul. Ezalatt megmossuk és megtisztítjuk a kelbimbót, meghámozzuk a répát, és ferdén körülbelül 5 mm vastag szeletekre vágjuk. Másik serpenyőben, kevés vízben a kelbimbót és a répát 10 perc alatt megfőzzük, úgy, hogy ne legyen puha.
Kis tálban habverőkanállal összekeverjük a majonézt, mustárt, ecetet és a "zellermagokat", majd sóval-borssal ízesítjük.
A zöldséget szűrőben jól lecsepegtetjük, majd egy lapos tálon szépen elrendezzük. Kevés mártást öntünk rá, megszórjuk metélőhagymával, és azonnal tálaljuk. A többi mártást külön kínáljuk a zöldségtálhoz.
Ez az ízletes téli zöldségkeverék jól illik hátszínsülthöz vagy baromfihoz. Vegetáriánusoknak 2 személyes főfogásként elegendő, köretként 8 személynek.
|
|
Garáz József 8 órája új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 2 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Anna Köszönöm szépen a nevükben .
Garáz József írta 2 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Nagyon finom étel készítettél.
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldség leves ABC tésztával, bakonyi...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Óvári pulykamell vegyes zöldségekkel. ...
Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Gratulálok mindkettőjüknek! További jó főzőcskézést, és ...
Garáz József írta 5 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Anna! Köszönöm szépen az unokám és a nejem nevében. ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Csirkecomb cukkinivel