Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
50 dkg alma, 25 dkg liszt, 18 dkg cukor, 1 csomag sütőpor, 1 db tojás; a sütéshez: olaj; a tálaláshoz: fahéjas porcukor, lekvár
Elkészítés:
Az almákat
meghámozzuk, lereszeljük, hozzáadjuk a cukrot és elkeverjük. Ezután
hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, végül a tojást, és jól kidolgozzuk.
Kanállal kis fánkocskákat szaggatunk belőle, és forró olajban kisütjük.
Az almafánkot fahéjas porcukorral tálaljuk, de adhatunk mellé lekvárt is.
Hozzávalók:
1 csomag (6 darabos) réteslap, a töltelékhez: 2 dl kristálycukor, 2 dl
gríz, 1 nagy pohár tejföl, 3 tojás, 1 citrom héja, 1 csomag sütőpor,
meggy, vaj, a tetejére: 1 kis pohár tejföl, 1 egész tojás
Elkészítés:
A töltelékhez a hozzávalókat összekeverjük úgy, hogy a tojások fehérjét a végén forgatjuk csak bele, habbá vert állapotban.
Olvasztott vajjal kikenünk egy normál méretű tepsit, beleteszünk 1
réteslapot. Vékonyan levajazzuk, és rátesszük a második lapot.
|
|
Hozzávalók:
3 egész tojás, 15 dkg porcukor, 20 dkg liszt, 20 dkg darált dió, 1
csomag sütőpor, 1 dl étolaj, 5 dkg olvasztott, 1 evőkanál tejföl, 2 dl
tej, magozott meggy, csoki (el is maradhat)
Elkészítés:
A tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a liszttel
elkevert sütőport és a diót. Beletesszük az olvasztott margarint, az
olajat, a tejfölt és a tejet, elegyítjük. Kikent, lisztezett tepsibe
simítjuk. Megszórjuk lisztbe forgatott magozott meggyel, és
előmelegített sütőben sütjük kb.
szanto hajnalka írta 10 órája a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 15 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 4 napja a(z) Barbe szószos csírkemel körettel. képhez:
Anna! Köszönöm szépen. Az unokám keze munkája is...
Kőszeghy Anna írta 5 napja itt:
Szia Marcsikám! Hogy vagytok? Remélem, hogy jól! !! Régen jöttél a klubba! Várunk! Puszi.
szanto hajnalka írta 6 napja a(z) Pisztáciás piskótatekercs képhez:
Koszonom Annacskam!Jol vagyok!most kicsit tobb idom ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás