Finomságok Konyhája Blog: 2014. október

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2127 fő
  • Képek - 10569 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2461 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2127 fő
  • Képek - 10569 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2461 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2127 fő
  • Képek - 10569 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2461 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2127 fő
  • Képek - 10569 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2461 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Finomságok konyhája hírei - 2014. október

Hozzávalók:
60 dkg sertésdagadó, 20 dkg sertésmáj, 25 dkg sertéshús, 8 dkg rizs, majoranna, őrölt bors, 2 tojás,
2-3 ek olaj, só.

A májat és a húst enyhén sós vízben megfőzzük, majd langyosra hűtjük és ledaráljuk. A hús főzőlevében félpuhára főzzük a rizst, majd a húsos májhoz keverjük. Sóval, majorannával, borssal fűszerezzük, hozzáadjuk a tojást és jól összedolgozzuk.
Ezzel a töltelékkel megtöltjük a dagadót, a nyílást összetűzzük.
A hús mindkét oldalát megsózzuk, tepsibe helyezzük, leöntjük olajjal és kevés vizet aláöntve, közepes
hőmérsékletű sütőben, gyakran locsolgatva megsütjük.

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 4 éve

Köszönöm a finom receptet

Tovább 

Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma, 4 ek olaj, 1 paradicsom, 3 ek ketchup, 12 dkg kukoricaliszt, 12 dkg búzaliszt, 2 kk
sütőpor, 1 ek méz, 1 kk só, 5 tojás, 2 dl tej, 6 dkg puha vaj, 20 dkg puha sajt, 1 leszűrt kukorica konzerv.

A karikára vágott hagymát olajon, a paradicsom belével és ketchuppal megpároljuk.
Hozzáadjuk a kétféle lisztet, sütőport, sót és mézet.
Összekeverjük külön a tojások sárgáját és felvert habját a tejjel, vajjal, sajttal és a leszűrt kukoricával

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 4 éve

Még nem készítettem el, de nekem is tetszik!
Köszönöm szépen Marcsi!

Tovább 

 

network.hu

Kedves Network

 

Közösség!



Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Network.hu életében tulajdonosváltás történt.

 

Tele vagyunk friss ötletekkel, tervekkel arra vonatkozólag, hogyan tehetnénk még szórakoztatóbbá és értékesebbé az itt eltöltött időt.


 ELSŐDLEGES CÉLJAINK: 


- NAPRAKÉSZ és KEZELŐBARÁT felület (szem előtt tartva, hogy korábbi felhasználóink még könnyebben eligazodjanak kedvenc közösségeikben.) 

- a közösségek tagjait aktívabb kommunikációra BÍZTATJUK !

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 4 éve

Editke!!
Köszönjük szépen a tájékoztatást
És nagyon bízom ,hogy Ha lassan is
de gyarapodik és bővül a csoport
A célkitűzések tetszenek jónak találom
Üdv Marcsi

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 órája új képet töltött fel:

Dios_metelt_malna_lekvarral_2088394_9326_s

Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Csacsifül képhez:

Csacsiful_2088392_7146_s

Marcsi köszi, hogy elhoztad! Nagyon finom lehetett! Régóta...

Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Virslis-magos-leveles tészta képhez:

Virslismagosleveles_teszta_2088220_4935_s

Köszönöm szépen Marcsi! Nem csak finom, de hamar el is ...

Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Lazac párolt gyümölcsökkel képhez:

Lazac__parolt_gyumolcsokkel_2088393_1732_s

Marcsikám csoda szép a lazacod!!- és még milyen...

Domján Mária 2 órája új képet töltött fel:

Lazac__parolt_gyumolcsokkel_2088393_1732_s

Domján Mária 2 órája új képet töltött fel:

Csacsiful_2088392_7146_s

Domján Mária írta 2 napja a(z) az orhideáim most virágoznak képhez:

Az_orhideaim_most_viragoznak_2088216_4458_s

Puszi köszike

Domján Mária írta 2 napja a(z) Virslis-magos-leveles tészta képhez:

Virslismagosleveles_teszta_2088220_4935_s

De guszta és nagyon finom a magvasod egyet röptethetnél ...

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Virslismagosleveles_teszta_2088220_4935_s

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) vagdalt rizzsel és burgonyapürével képhez:

Vagdalt_rizzsel_es_burgonyapurevel_2088217_8290_s

Marcsi nagyon étvágygerjesztő lett a vagdaltad! Bármikor ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu