Finomságok Konyhája Blog: 2014. október

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 10152 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2453 db
  • Fórumtémák - 58 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 10152 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2453 db
  • Fórumtémák - 58 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 10152 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2453 db
  • Fórumtémák - 58 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 10152 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2453 db
  • Fórumtémák - 58 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Finomságok konyhája hírei - 2014. október

Hozzávalók:
60 dkg sertésdagadó, 20 dkg sertésmáj, 25 dkg sertéshús, 8 dkg rizs, majoranna, őrölt bors, 2 tojás,
2-3 ek olaj, só.

A májat és a húst enyhén sós vízben megfőzzük, majd langyosra hűtjük és ledaráljuk. A hús főzőlevében félpuhára főzzük a rizst, majd a húsos májhoz keverjük. Sóval, majorannával, borssal fűszerezzük, hozzáadjuk a tojást és jól összedolgozzuk.
Ezzel a töltelékkel megtöltjük a dagadót, a nyílást összetűzzük.
A hús mindkét oldalát megsózzuk, tepsibe helyezzük, leöntjük olajjal és kevés vizet aláöntve, közepes
hőmérsékletű sütőben, gyakran locsolgatva megsütjük.

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 3 éve

Köszönöm a finom receptet

Tovább 

Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma, 4 ek olaj, 1 paradicsom, 3 ek ketchup, 12 dkg kukoricaliszt, 12 dkg búzaliszt, 2 kk
sütőpor, 1 ek méz, 1 kk só, 5 tojás, 2 dl tej, 6 dkg puha vaj, 20 dkg puha sajt, 1 leszűrt kukorica konzerv.

A karikára vágott hagymát olajon, a paradicsom belével és ketchuppal megpároljuk.
Hozzáadjuk a kétféle lisztet, sütőport, sót és mézet.
Összekeverjük külön a tojások sárgáját és felvert habját a tejjel, vajjal, sajttal és a leszűrt kukoricával

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 3 éve

Még nem készítettem el, de nekem is tetszik!
Köszönöm szépen Marcsi!

Tovább 

 

network.hu

Kedves Network

 

Közösség!



Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Network.hu életében tulajdonosváltás történt.

 

Tele vagyunk friss ötletekkel, tervekkel arra vonatkozólag, hogyan tehetnénk még szórakoztatóbbá és értékesebbé az itt eltöltött időt.


 ELSŐDLEGES CÉLJAINK: 


- NAPRAKÉSZ és KEZELŐBARÁT felület (szem előtt tartva, hogy korábbi felhasználóink még könnyebben eligazodjanak kedvenc közösségeikben.) 

- a közösségek tagjait aktívabb kommunikációra BÍZTATJUK !

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 3 éve

Editke!!
Köszönjük szépen a tájékoztatást
És nagyon bízom ,hogy Ha lassan is
de gyarapodik és bővül a csoport
A célkitűzések tetszenek jónak találom
Üdv Marcsi

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 4 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Bableves füstölt sonkával, túrós gofri szilva és ...

Kőszeghy Anna írta 4 órája a(z) Réteseim képhez:

Reteseim_2075428_1911_s

Marcsi egyik finomabb lehetett, mint a másik! Hozzá képzelem...

Kőszeghy Anna írta 4 órája a(z) Rétesek képhez:

Retesek-003_2075427_4041_s

Marcsikám nagyon finomat, és szépet sütöttél! Gratulálok! ...

Kőszeghy Anna írta 4 órája a(z) Rántott Camembert képhez:

Rantott_camembert_2075426_7582_s

Hűűű!- de fincsi ebédetek volt Marcsi! Tetszik!

Domján Mária 8 órája új képet töltött fel:

Reteseim_2075428_1911_s

Domján Mária 8 órája új képet töltött fel:

Retesek-003_2075427_4041_s

Domján Mária 8 órája új képet töltött fel:

Rantott_camembert_2075426_7582_s

Garáz József írta 1 napja a(z) Palacsinta. képhez:

Palacsinta-008_2075320_2706_s

Anna. Marcsi! A töltelék sárgabarack lekvár. kakaó. és ...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Kőrtés csirkemell saláta képhez:

Kortes_csirkemell_salata-001_2075292_8876_s

Marcsi ez nagyon tetszik! Nekem is ízlene! Köszi a receptet!

Domján Mária írta 1 napja a(z) Burgonyás lángos képhez:

Burgonyas_langos-004_2075290_2155_s

Akkor éppen itt az ideje hogy süssél . Köszönöm a ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu