Finomságok Konyhája Blog: 2014. október

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2128 fő
  • Képek - 10884 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2464 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2128 fő
  • Képek - 10884 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2464 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2128 fő
  • Képek - 10884 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2464 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2128 fő
  • Képek - 10884 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2464 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Finomságok konyhája hírei - 2014. október

Hozzávalók:
60 dkg sertésdagadó, 20 dkg sertésmáj, 25 dkg sertéshús, 8 dkg rizs, majoranna, őrölt bors, 2 tojás,
2-3 ek olaj, só.

A májat és a húst enyhén sós vízben megfőzzük, majd langyosra hűtjük és ledaráljuk. A hús főzőlevében félpuhára főzzük a rizst, majd a húsos májhoz keverjük. Sóval, majorannával, borssal fűszerezzük, hozzáadjuk a tojást és jól összedolgozzuk.
Ezzel a töltelékkel megtöltjük a dagadót, a nyílást összetűzzük.
A hús mindkét oldalát megsózzuk, tepsibe helyezzük, leöntjük olajjal és kevés vizet aláöntve, közepes
hőmérsékletű sütőben, gyakran locsolgatva megsütjük.

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 4 éve

Köszönöm a finom receptet

Tovább 

Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma, 4 ek olaj, 1 paradicsom, 3 ek ketchup, 12 dkg kukoricaliszt, 12 dkg búzaliszt, 2 kk
sütőpor, 1 ek méz, 1 kk só, 5 tojás, 2 dl tej, 6 dkg puha vaj, 20 dkg puha sajt, 1 leszűrt kukorica konzerv.

A karikára vágott hagymát olajon, a paradicsom belével és ketchuppal megpároljuk.
Hozzáadjuk a kétféle lisztet, sütőport, sót és mézet.
Összekeverjük külön a tojások sárgáját és felvert habját a tejjel, vajjal, sajttal és a leszűrt kukoricával

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 4 éve

Még nem készítettem el, de nekem is tetszik!
Köszönöm szépen Marcsi!

Tovább 

 

network.hu

Kedves Network

 

Közösség!



Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Network.hu életében tulajdonosváltás történt.

 

Tele vagyunk friss ötletekkel, tervekkel arra vonatkozólag, hogyan tehetnénk még szórakoztatóbbá és értékesebbé az itt eltöltött időt.


 ELSŐDLEGES CÉLJAINK: 


- NAPRAKÉSZ és KEZELŐBARÁT felület (szem előtt tartva, hogy korábbi felhasználóink még könnyebben eligazodjanak kedvenc közösségeikben.) 

- a közösségek tagjait aktívabb kommunikációra BÍZTATJUK !

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 4 éve

Editke!!
Köszönjük szépen a tájékoztatást
És nagyon bízom ,hogy Ha lassan is
de gyarapodik és bővül a csoport
A célkitűzések tetszenek jónak találom
Üdv Marcsi

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Prohászka Béláné írta 1 napja a(z) Mák-virág-kalács videóhoz:

Azóta megsütöttem diósan, s pizzakrémmel, sonkával is. ...

Garáz József írta 1 napja a(z) Ribizlis gyümölcs torta. képhez:

Ribizlis_gyumolcs_torta-003_2098809_7746_s

Évi, Gizike A Nejem nevében is köszönöm szépen.

Fejér Gizella írta 1 napja a(z) Ribizlis gyümölcs torta. képhez:

Ribizlis_gyumolcs_torta-003_2098809_7746_s

Nagyon jól néz ki és finomnak is mutatkozik ,gratulálok

Fejér Gizella írta 1 napja a(z) Apró pogácsa képhez:

Apro_pogacsa_2098814_3057_s

Valóban jól néz ki ,én azt mondanám gurits erre is egy ...

Fejér Gizella írta 1 napja a(z) Mézes krémes képhez:

Mezes_kremes_2098813_9747_s

Finomabbnál finomabbak ,nem is jó nézegetnem mindeniket ...

Fejér Gizella írta 1 napja a(z) Zserbó képhez:

Zserbo-005_2098812_1798_s

Micsoda finom süti ,csodálom a türelmed Marcsi .....................

Fejér Gizella írta 1 napja a(z) Piskóta rolád képhez:

Piskota_rolad-001_2098811_5233_s

Valóban nagyon guszta maga a tálalás is , kár hogy ily...

Fejér Gizella írta 1 napja a(z) Naplemente képhez:

Naplemente_2098728_7505_s

Anna és Marcsi köszönöm szépen ,nagyon jól esnek a ...

burger eva írta 1 napja a(z) Zserbó képhez:

Zserbo-006_2098815_2379_s

Csodás a díszítés.A zserbót mindig csak csokimázzal ...

burger eva írta 1 napja a(z) Ribizlis gyümölcs torta. képhez:

Ribizlis_gyumolcs_torta-003_2098809_7746_s

Jól fog ebben a nagy melegben ez a gyümölcs torta.Nagyon jól...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu