Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
10 éve | Kőszeghy Anna | 1 hozzászólás
Hozzávalók:
60 dkg sertésdagadó, 20 dkg sertésmáj, 25 dkg sertéshús, 8 dkg rizs, majoranna, őrölt bors, 2 tojás,
2-3 ek olaj, só.
A májat és a húst enyhén sós vízben megfőzzük, majd langyosra hűtjük és ledaráljuk. A hús főzőlevében félpuhára főzzük a rizst, majd a húsos májhoz keverjük. Sóval, majorannával, borssal fűszerezzük, hozzáadjuk a tojást és jól összedolgozzuk.
Ezzel a töltelékkel megtöltjük a dagadót, a nyílást összetűzzük.
A hús mindkét oldalát megsózzuk, tepsibe helyezzük, leöntjük olajjal és kevés vizet aláöntve, közepes
hőmérsékletű sütőben, gyakran locsolgatva megsütjük.
10 éve | Kőszeghy Anna | 2 hozzászólás
Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma, 4 ek olaj, 1 paradicsom, 3 ek ketchup, 12 dkg kukoricaliszt, 12 dkg búzaliszt, 2 kk
sütőpor, 1 ek méz, 1 kk só, 5 tojás, 2 dl tej, 6 dkg puha vaj, 20 dkg puha sajt, 1 leszűrt kukorica konzerv.
A karikára vágott hagymát olajon, a paradicsom belével és ketchuppal megpároljuk.
Hozzáadjuk a kétféle lisztet, sütőport, sót és mézet.
Összekeverjük külön a tojások sárgáját és felvert habját a tejjel, vajjal, sajttal és a leszűrt kukoricával
|
|
10 éve | Klubkoordinátor Edit | 1 hozzászólás
Kedves Network
Közösség!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Network.hu életében tulajdonosváltás történt.
Tele vagyunk friss ötletekkel, tervekkel arra vonatkozólag, hogyan tehetnénk még szórakoztatóbbá és értékesebbé az itt eltöltött időt.
ELSŐDLEGES CÉLJAINK:
- NAPRAKÉSZ és KEZELŐBARÁT felület (szem előtt tartva, hogy korábbi felhasználóink még könnyebben eligazodjanak kedvenc közösségeikben.)
- a közösségek tagjait aktívabb kommunikációra BÍZTATJUK !
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Cukkíni főzelék kaprosan képhez:
Hajnikám örülök, hogy jöttél! Köszönöm a hozzászólást! ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Most sült ki tökös-mákos rétes szilvás meggyes rétes képhez:
Hmmm!-de finom réteseket sütöttél Marcsi! Szinte érzem...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Kókuszos csokis születésnapi torta képhez:
Marcsikám finom tortát sütöttél, ebből én is elfogadnék egy ...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Eszterházy rostélyos, spagetti.
Garáz József írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Hajnalka! Köszönjük szépen. Sajnos az idén nem terem sok...
szanto hajnalka írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
De jo!mien jo is lesz am ez a telen!ugyesek vagytok!
szanto hajnalka írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
En is el voltam menve Pestre a hugomekhoz dolgoztam vele ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: tejszínes alma leves, fokhagymás sült ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás