Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
8 éve | Kőszeghy Anna | 2 hozzászólás
6 egész tojást 20 dkg porcukorral gőz fölött habosra keverünk. Azután hozzákeverünk 16 dkg keményítőt, és jól összekeverjük. Kikent, morzsával megszórt tepsibe öntjük, és megsütjük.Ha kihül keté vágjuk. és az egyik lapot lekvárral megkenjük.
Krém:
15 dkg vajat vagy margarint 15 dkg cukorral, 3 tojássárgájával, 1 cs vaníliás cukorral habosra keverünk, és a lekvárral megkent tésztára kenjük, majd rátesszük a tészta másik felét.
Máz:
3 tojásfehérjét 15 dkg cukorral gőz fölött felverünk, a tésztára simítjuk.
8 éve | Kőszeghy Anna | 1 hozzászólás
15 dkg margarint10 dkg porcukorral habosra keverünk. A djunk hozzá 1/2 citrom reszelt héját, 1 narancs levét, és 1/2 narancs lereszelt héját, 1 tojássárgáját és késhegynyi őrölt fahéjat. Keverjük jól össze. Szitáljunk hozzá 25 dkg lisztet.
Formáljunk a tésztából hengert, és csomagoljuk be fóliába.
Legalább két óra hosszat pihentessük a hűtőszekrényben.
Miután kivettük a hűtőből, és a fóliából, kenjük be tojássárgájával, forgassuk meg barnacukorban, ha nincs akkor kristálycukorban.
|
|
burger eva 1 napja új képet töltött fel:
burger eva 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 2 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás