Finomságok Konyhája Blog: 2016. december

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Finomságok konyhája hírei - 2016. december

6 egész tojást 20 dkg porcukorral gőz fölött habosra keverünk. Azután hozzákeverünk 16 dkg keményítőt, és jól összekeverjük. Kikent, morzsával megszórt tepsibe öntjük, és megsütjük.Ha kihül keté vágjuk. és az egyik lapot lekvárral megkenjük.

 

Krém:

15 dkg vajat vagy margarint 15 dkg cukorral, 3 tojássárgájával, 1 cs vaníliás cukorral habosra keverünk, és a lekvárral megkent tésztára kenjük, majd rátesszük a tészta másik felét.

 

Máz:

3 tojásfehérjét 15 dkg cukorral gőz fölött felverünk, a tésztára simítjuk.

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 8 éve

Marcsi köszönöm a hozzászólást!

Tovább 

15 dkg margarint10 dkg porcukorral habosra keverünk. A djunk hozzá 1/2 citrom reszelt héját, 1 narancs levét, és 1/2 narancs lereszelt héját, 1 tojássárgáját és késhegynyi őrölt fahéjat. Keverjük jól össze. Szitáljunk hozzá 25 dkg lisztet.

Formáljunk a tésztából hengert, és csomagoljuk be fóliába.

Legalább két óra hosszat pihentessük a hűtőszekrényben.

Miután kivettük a hűtőből, és a fóliából, kenjük be tojássárgájával, forgassuk meg barnacukorban, ha nincs akkor kristálycukorban.

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 8 éve

Annám köszönöm a receptet ez finom lehet

Tovább 

 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 2 hete itt:

Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Ősz képhez:

Osz_2199956_3493_s

Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...

burger eva 3 hete új képet töltött fel:

Osz_2199956_3493_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu