Finomságok Konyhája: Almásfánk
Hozzászóláshoz csatlakoznod kell a közösséghez

Közösségi tartalmakhoz csak a közösség tagjai szólhatnak hozzá. Ha szeretnél tag lenni, akkor csatlakozz most!

Csak tagok tudnak ide tartalmat feltölteni

Csak akkor tudsz ide tartalmat feltölteni, ha előbb csatlakozol ehhez a közösséghez.

Kis türelmet...

Be vagy lépve mint Tóth Lajosné | Kilépés

Almásfánk

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Hozzávalók:
50 dkg alma, 25 dkg liszt, 18 dkg cukor, 1 csomag sütőpor, 1 db tojás; a sütéshez: olaj; a tálaláshoz: fahéjas porcukor, lekvár

 

Elkészítés:
Az almákat meghámozzuk, lereszeljük, hozzáadjuk a cukrot és elkeverjük. Ezután hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, végül a tojást, és jól kidolgozzuk.

Kanállal kis fánkocskákat szaggatunk belőle, és forró olajban kisütjük.

Az almafánkot fahéjas porcukorral tálaljuk, de adhatunk mellé lekvárt is.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 2 hete itt:

Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Ősz képhez:

Osz_2199956_3493_s

Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...

burger eva 4 hete új képet töltött fel:

Osz_2199956_3493_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu