Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítése: A tojásokat habosra verjük és hozzáadjuk a főtt rizst.
Beleszórjuk a fűszereket, belekeverjük a nagyon apróra vágott sonkát, a
megolvasztott vajat, a megtisztított és finomra aprított vöröshagymát
valamint a mustárt. Az egészet jól összedolgozzuk és nedves kézzel
pogácsákat formázunk belőle. Zsemlemorzsában megforgatjuk, és a 180
fokra felhevített olajban nagyságtól függően 2-4 percig sütjük.
Szűrőlapáttal kivéve lecsöpögtetjük róla a fölösleges olajat, ezután
tűzálló tálra tesszük, szorosan egymás mellé. A tejfölben elkeverjük a
reszelt sajtot, s ezt rákenjük a sonkás rizspogácsák tetejére.
Előmelegített forró sütőbe tolva addig pirítjuk, amíg a sajt kissé
színesedni kezd a tetején. Vigyázat, nem szabad megbarnítani! Kissé
hosszadalmasan készíthető, de nagyon ízletes.
Lásd még: Itt
|
|
Kőszeghy Anna írta 14 órája a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldbab leves, egyben sült sertés fasírozott...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
Ez volt a mai ebédünk: Sertés húsleves csülökhússal ( nem ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) A fiatal barackfák virágzásban képhez:
Marcsikám csodásak ezek a kis fiatal barackfák! Ahogy ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Kevert finom almás pite képhez:
Marcsikám csodásan néznek ki ezek a szeletek! Biztos finom...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Foszlós lángos
Szalonnás lepény
Palacsintában sült sajt