Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Zöldfűszeres penne paradicsommal és kecskesajttal
Hozzávalók 4 személyre:
• 12 db paradicsom
• 1 gerezd fokhagyma
• 14 db bazsalikomlevél
• 2 ek. olívaolaj
• só
• 20 db koktélparadicsom
• 3 szál rozmaring
• 40 dkg penne tészta
• 20 dkg lágy kecskesajt
A
paradicsom csumáját kivágjuk, a felső részébe egy x-et vágunk, forró
vízben leforrázzuk, utána gyorsan hideg vízbe tesszük, és lehúzzuk a
héját. A leforrázott paradicsomokat félbevágjuk, a magjukat
eltávolítjuk, majd a paradicsomhúst a tisztított fokhagymával, 8 db
bazsalikomlevéllel, sóval és az olívaolajjal összeturmixoljuk. A
koktélparadicsomokat félbevágjuk. A pennét lobogó sós vízben kifőzzük,
leszűrjük, majd összekeverjük a vágott rozmaringgal, a maradék aprított
bazsalikommal és a koktélparadicsommal. A felmelegített
paradicsomszószra tálaljuk (össze is forgathatjuk vele). Tálaláskor
adjuk hozzá a kecskesajtot.
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, sült hús.
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyásleves, diós széles metélt...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Meggyes cseresznyés pite. képhez:
József ügyesek vagytok mindhárman! Kívánom, hogy ...
Garáz József írta 6 napja a(z) Meggyes cseresznyés pite. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Tudod ! Én szedem a gyümölcsöt a ...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Roston sült csirkemell almakarikákkal, petrezselymes rizzsel képhez:
József köszönöm a hozzászólást!
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Megyes cseresznyés kakaós pite. képhez:
József gratulálok a finom és szép pitékhez! Biztos nagyon ...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Meggyes cseresznyés pite. képhez:
József gratulálok a finom és szép pitékhez! Biztos nagyon ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mangalicaszűz póréhagymával és csiperkével
Zelleres karottasaláta mangalicaszalonnába tekerve
Sertésszűz újhagymás-zöldfűszeres rakott cukkinivel
Túrógombóc vaníliás eperrel és fahéjas kekszmorzsával