Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók 4 személyre:

Elkészítés:
A
mangalicaszüzeket vékonyan lehártyázzuk. Körbe-körbe besózzuk, borssal
befűszerezzük. Ezután egy serpenyőben, kevés zsiradékon minden oldalán
elősütjük, és egy tűzálló tálba tesszük. A póréhagymát vékonyan
felkarikázzuk, a megmosott, szárazra törölt gombát cikkekre vágjuk.
Serpenyőben
kevés olívaolajat melegítünk, megpároljuk a hagymát, majd rátesszük a
gombát. Miután elfőtte a levét, sózzuk, borsozzuk, és felöntjük a
fehérborral. Miután felforrt, egy kevés borral elkeverjük a tejszínt,
majd visszaöntjük a lábasba. Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet,
és összeforraljuk.
Ezután a tűzről lehúzva hozzáadjuk a vajat,
amitől krémesebb és fényesebb lesz a mártás. Az elősütött
mangalicahúsokat forró sütőbe tesszük, és vastagságától függően 6-8 perc
alatt megsütjük. Felszeletelés előtt pár percig meleg helyen
pihentessük, majd a meleg gombás-pórés raguval és rizzsel kínáljuk.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Zelleres karottasaláta mangalicaszalonnába tekerve
Sertésszűz újhagymás-zöldfűszeres rakott cukkinivel
Zöldfűszeres penne paradicsommal és kecskesajttal
Túrógombóc vaníliás eperrel és fahéjas kekszmorzsával