Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
Hozzávalók 4 személyre:

Elkészítés:
A
 mangalicaszüzeket vékonyan lehártyázzuk. Körbe-körbe besózzuk, borssal 
befűszerezzük. Ezután egy serpenyőben, kevés zsiradékon minden oldalán 
elősütjük, és egy tűzálló tálba tesszük. A póréhagymát vékonyan 
felkarikázzuk, a megmosott, szárazra törölt gombát cikkekre vágjuk. 
Serpenyőben
 kevés olívaolajat melegítünk, megpároljuk a hagymát, majd rátesszük a 
gombát. Miután elfőtte a levét, sózzuk, borsozzuk, és felöntjük a 
fehérborral. Miután felforrt, egy kevés borral elkeverjük a tejszínt, 
majd visszaöntjük a lábasba. Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet, 
és összeforraljuk.
 Ezután a tűzről lehúzva hozzáadjuk a vajat, 
amitől krémesebb és fényesebb lesz a mártás. Az elősütött 
mangalicahúsokat forró sütőbe tesszük, és vastagságától függően 6-8 perc
 alatt megsütjük. Felszeletelés előtt pár percig meleg helyen 
pihentessük, majd a meleg gombás-pórés raguval és rizzsel kínáljuk.
|  |  | 
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Zelleres karottasaláta mangalicaszalonnába tekerve
Sertésszűz újhagymás-zöldfűszeres rakott cukkinivel
Zöldfűszeres penne paradicsommal és kecskesajttal
Túrógombóc vaníliás eperrel és fahéjas kekszmorzsával