Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
![]() |
Hozzávalók: 1 kg sertésoldalas 40 g Univer Gulyáskrém 40 g Univer Piros Arany 30 dkg csőtészta 2 fej hagyma 1 gerezd fokhagyma 1 db zöldpaprika 2 kisebb paradicsom 2 leveskocka 3 evőkanál olaj csipet édes nemes paprika, csipet köménymag Elkészítés: A felszeletelt, megtisztított oldalast a leveskockás vízbe feltesszük kb. 30 percre főni (ettől lesz omlós). Elkészítjük az alapmártást: a hagymát apróra vágjuk, a foghagymát összezúzzuk, a paprikát, paradicsomot felaprítjuk, majd az olajon megpároljuk. Hozzákeverjük az Univer Gulyáskrémet és Piros Aranyat. Melegen tartjuk. Az oldalast nagyobb serpenyőben megpirítjuk, majd a mártással leöntve még 10-12 percig együtt pároljuk. Közben enyhén sós vízben kifőzzük a tésztát. Tálaláskor előbb a tésztát halmozzuk szûrőkanállal a tányérra, rátesszük az oldalasokat, majd leöntjük a mártással. Elkészítési idő: 75 perc |
|
|
Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 7 órája új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Rizseskocka
Kókuszos-mézes kocka
Rosztbif
Májas, gombás rakott pulyka