Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
Sztracsatella csók
Hozzávalók:
3db tojásfehérje, 7,5 dkg cukor, 1csomag vanillincukor, 5 dkg porcukor, 1 dkg étkezési keményítő, 10 dkg őrölt mandula,
8 dkg csokidara
Elkészítés:
A tojásfehérjét keményre verjük. A 
legmagasabb fokozaton, apránként hozzákeverjük a cukrot és a 
vanillincukrot.
A porcukrot és a keményítőt elkeverjük, majd a tojáshabba szitáljuk. 
Majd a mandulát és a tortadarát is lazán belekeverjük.  Fagyi 
adagolóval, vagy két kanál segítségével diónyi darabokat halmozunk a 
sütőpapírral kibélelt sütőlemezre, és azonnal megsütjük.
Előmelegített légkeveréses sütőben: kb. 110 °C fokon.
Sütési idő: kb. 25-40 perc, amíg el nem válik a papírtól.
A csókokat a sütőpapírral, együtt lehúzzuk, hagyjuk kihűlni, majd ezután
 szedjük le a sütőpapírról. Tetszés szerint csoki csíkokkal, színes 
cukormázzal vagy porcukorral, esetleg kakaóval megszórva tálaljuk.
|  |  | 
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Cukormentes almatorta egressel