Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
8 szelet karaj,
15 dkg ilmici
sajt,
1 tojás, liszt,
zsemlemorzsa,
1/2 dl olaj,
2 gerezd fokhagyma,
1 fej vöröshagyma,
só, bors, kakukkfű,
2 kanál paradicsompüré,
2
dl olaj,
40 dkg paradicsom
1/2 dl bor,
10 dkg reszelt sajt.
Elkészítése :
Egy kevés olajban üvegesre pároljuk
az apróra vágott vöröshagymát, beletesszük a feldarabolt paradicsomot, sót, borsot
és pároljuk.
Néhány perc múlva hozzáadjuk a paradicsompürét, a bort, a kakukkfüvet,
és fedő alatt kb. 25 perc alatt sűrűre főzzük.
A hússzeleteket kiverjük, panírozzuk,
és forró olajban kirántjuk.
Forró, lapos tűzálló tálra rakjuk a húsokat, mindegyikre
egy vékony szelet sajtot teszünk.
Meglocsoljuk a mártással, újra sajt, majd
újra mártás következik.
Megszórjuk reszelt sajttal, és forró sütőben megsütjük.
|
|
|
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 4 napja itt:
egy finom punci szeretnék jó szaftossan
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!