Finomságok Konyhája: blog

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Finomságok konyhája hírei

Ételrendelés VI. kerület. Webes ételrendelés az országunk egész táján: Falatozz.hu. Amennyiben nem pesten laksz akkor a lakhelyed szerinti városban, viszont ha pesti vagy ekkor kerületek szerint is böngészhetsz. Hogyha portálunkon rendeled meg az ebéded, vagy vacsorád, akkor mostanában egy kiváló tábla számítógépet kaparinthatsz meg minden hónapban. Ne hagy ki az alkalmat, érdemes betérni és rendelni! Hamburgerek, magyaros étkek, pizzák és specialitások szintúgy fellelhetők a palettánkban.

Tovább 

 

Szállás és étterem értékelés. Ittjartam.hu: szállás vélemények és étteremkritikák egy honlapon. Szívesen kiderítenéd, hogy mely szállodában ajánlatos menned, milyen éttermekbe érdemes étkezni? Weblapunkon olyan semleges fogyasztók értékelését összesítettük teneked, melyek szerint játszi könnyedséggel megvédheted magatokat a kellemetlen élményektől. A vendéglátásban végtelenül lényeges hogy magas színvonalú kiszolgálást kapj, ezzel szemben nehéz megelőzően meghatározni, hogy a tökéletesnek látszó étteremben, vagy szállodában valóban azt adják, amire számítasz.

Tovább 

 Klasszikus ír szódakenyér

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

network.hu

Hugh Fearnley-Whittingstall receptje a River Cottage-ból. Gyors, egyszerű és finom, mi nagyon szeretjük.

 

  • 50 dkg finomliszt
  • 2 teáskanál szódabikarbóna
  • 1 teáskanál tengeri só
  • kb. 4 dl író vagy élőflórás natúr joghurt
  • egy kis tej, ha szükséges

 

Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. Szitáljuk át a lisztet egy keverőtálba, adjuk hozzá a szódabikarbónát és a sót, majd fokozatosan dolgozzuk bele az írót. Ha szükségesnek látjuk, még egy kis tejet lehet hozzáadni.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon szép a belseje.
Gyönyörű lett.
Majd rászánom magam én is.
Köszönöm Andikám,hogy elhoztad nekünk.
Puszi:Edit.

Tovább 

 Oreo kekszes brownie muffin

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

 

network.hu

 

Már megint szerelem első látásra, amit ráadásul még aznap el is készítettünk Rékával, ahogy megláttuk! :) Az eredeti recept szerint a brownie dobozos sütiporból készítendő, ám mi inkább gyorsan kikavartunk egyet egy hagyományos angol recept alapján, hiszen semeddig sem tart.

 

Az eredeti recept fotója szerint a porból készített brownie tésztája önthető, így rá lehet csorgatni a megtöltött kekszekre, ám a házilag összeállított tésztamassza sűrűbb ennél, ezért érdemes keveset a muffinkosárkák aljába tenni, abba belenyomni a kekszet, majd kiskanállal az oldalán és a tetején is gondosan eligazgatni, hogy mindenhol egyenletesen körbeérje.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon szép és finom ízű,ahogy a recept is igazolja.
Köszönöm Andikám.
Gratulálok,nagyon szép alkotás.
Puszi:Edit.

Tovább 



Fotó: Hemző KárolySzalonnás újkrumpli
petrezselyemmártássalHozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg (16-20 db) közepes szemű újkrumpli
  • 8-10 szelet bacon
  • 8-10 zsályalevél
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 10-15 szál snidling
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 dl joghurt
  • 1/2 dl félszáraz fehérbor
  • 1/4 kk. porcukor
  • 2 ek. olívaolaj (extra vergine)
  • 1-2 csipet chilipor
  • só, bors

 

 

1. Vékony héjú újkrumplit vásárolunk, 10 percre beáztatjuk langyos vízbe, alaposan megmossuk (meghámozni szükségtelen!), lecsepegtetjük.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ez nagyon jó!!!

Tovább 

 Paradicsomos bruschetta

12 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én megtudtam nézni Marcsikám.
Próbáld újra!
Puszi:Edit.

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:

Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)

Kőszeghy Anna írta 1 hónapja a(z) Ősz képhez:

Osz_2199956_3493_s

Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu