Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés

Már megint szerelem első látásra, amit ráadásul még aznap el is készítettünk Rékával, ahogy megláttuk!
Az eredeti recept szerint a brownie dobozos sütiporból készítendő, ám mi inkább gyorsan kikavartunk egyet egy hagyományos angol recept alapján, hiszen semeddig sem tart.
Az eredeti recept fotója szerint a porból készített brownie tésztája önthető, így rá lehet csorgatni a megtöltött kekszekre, ám a házilag összeállított tésztamassza sűrűbb ennél, ezért érdemes keveset a muffinkosárkák aljába tenni, abba belenyomni a kekszet, majd kiskanállal az oldalán és a tetején is gondosan eligazgatni, hogy mindenhol egyenletesen körbeérje.
Villámgyorsan elkészül, rendkívül mutatós és ötletes, az íze pedig
igazán különleges, mivel a keksz édes, a mogyoróvaj kicsit sós, a
mindezt beborító tészta pedig szintén finom és édes, szóval tényleg nem
mindennapi az együttes ízhatás!
A tésztához:
avagy mindezek helyett
Továbbá:
Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. A felolvasztott, majd kissé lehűtött vajat dolgozzuk össze a cukor, a kakaópor és a só keverékével. Jól keverjük ki. Ezután adjuk hozzá a vaníliát, valamint a tojásokat is egyesével, miközben folyamatosan keverjük. A végén pedig dolgozzuk bele a lisztet, de csak annyira, hogy éppen elegyedjen, nem kell túlkeverni.
Kenjük meg mogyoróvajjal a kekszek tetejét, majd kettőt-kettőt ragasszunk egymásra. Így tegyük az előkészített kosárkákba, majd töltsük rá és köré a brownie tésztamasszát úgy, hogy mindenhol jól körülérje, és tegyük a sütőformába. Süssük 10-15 percig, és már kész is.
Jó étvágyat kívánok ehhez a nem mindennapi finomsághoz!
Forrás és még több kép: http://webcukraszda.hu/oreo-kekszes-brownie-muffin/
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
burger eva 4 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Kakaós nápolyi szelet
Tiramisu golyók
Pudingos álom
Gyúrt négerkocka