Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Tészta:
5 tojás
20 dkg porcukor
20 dkg liszt
1 dl tej
1 dl olaj
1 csomag sütőpor
vaníliás cukor ízlés szerint
Krém:
2 csomag bármilyen pudingpor
ízlés szerinti mennyiségű cukor
1 liter tej
Először a pudingot főzzük meg szokásos módon, majd hagyjuk állni, míg kikeverjük a tésztát. A tésztához valókat, mint a kevert tésztát gyorsan kikeverjük, kikent, morzsával hintett tepsibe öntjük, majd rácsorgatjuk a pudingot. A pudingnak nem kell hidegnek lennie. Lassú tűzőn megsütjük, és csak hidegen szeleteljük, mert melegen kifolyik a puding.
Gyorsan elkészíthető, nagyon finom sütemény. A tésztát ízlés szerint variálhatjuk, pl. lehet kakaós vagy diós, de készíthetünk egyszerre kétféle, márványos tésztát is. A pudingot ugyanúgy lehet variálni, ki milyet szeret, pl. a kakaós tészta nagyon finom puncsos, vagy gyümölcsös pudinggal. Sok sikert és jó étvágyat kívánok!
Szabókiné Jung Andrea: “Én most egy 23 cm-es kerek tortaformában készítettem, de szerintem egy közepes méretű tepsibe illik ez a mennyiség. A tésztát elfeleztem, a felébe kakaót kevertem, hogy márványos legyen, a puding pedig puncsos volt. A formába töltéskor kicsit csalós, mert kevésnek tűnik a tészta a pudinghoz képest, de bátran csorgassátok, mert sütés után szép is lesz, meg finom is! 170-180°C-on sütöttem, az időt nem néztem, de elég sokáig, hogy biztos átsüljön a formában a vastag tészta.”
Tóth Lászlóné Gyöngyi receptje.
Forrás: webcukraszda.hu/pudingos-alom/ © Web Cukrászda
|
|
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Eszerházy torta képhez:
Marcsi egyik tortád szebb, és finomabb, mint a másik! ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Oroszkrém torta képhez:
Marcsi finom és szép tortát hoztál! Gratulálok! Ki volt a ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Islerjeim képhez:
Hmm!-de finom lehetett az islered Marcsikám! Örömmel ...
Garáz József írta 1 hete a(z) Pacal sertéskörömmel főtt burgonya és csemege uborkával. képhez:
Marcsi!Köszönöm szépen.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Tiramisu golyók
Oreo kekszes brownie muffin
Kakaós nápolyi szelet
Banános süti