Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Sándor Andi Receptnaplójából való ez a recept, amely már megint azonnal megihletett, amint Andi feltette az ajánlóját a kis receptes csoportunkba. Nagyon örültem neki! Épp volt itthon egy csomag ostyalap (szerencse, hogy hoztam otthonról), és már készülhetett is a meglepi a családnak, akik csak nagyon ritkán ehetnek igazi nápolyit, hiszen mint tudjuk, az Magyarországon a legfinomabb. A meglepi nagyon jól sikerült, az öröm határtalan, a nápolyi pedig fenséges! Nagyon szépen köszönjük a receptet!!
A krémhez:
Ezenkívül:
A cukrot a puha margarinnal elkeverjük. Felváltva a tejet és a kakaóporos lisztet is belerakjuk, majd közepes lángon addig főzzük, amíg el nem kezd sűrűsödni. Kicsit még keverjük, majd hagyjuk kihűlni. Az így elkészült krémmel megkenjük az ostyalapokat. Egy éjszakát állni hagyjuk. Másnap tetszés szerinti nagyságúra (kockára, téglalapra) vágjuk, és jóízűen elfogyasztjuk.
Szabókiné Jung Andrea készítette el.
Forrás és még több kép: http://webcukraszda.hu/kakaos-napolyi-szelet/
|
|
Garáz József 2 órája új képet töltött fel:
Garáz József 2 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 19 órája a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldbab leves, egyben sült sertés fasírozott...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
Ez volt a mai ebédünk: Sertés húsleves csülökhússal ( nem ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Oreo kekszes brownie muffin
Tiramisu golyók
Pudingos álom
Gyúrt négerkocka