Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók (12 nagy muffinhoz):
10 dkg cérnametélt,
40 dkg tehéntúró,
15 dkg porcukor,
1 csomag vaníliás cukor,
1 citrom reszelt héja,
10 dkg mazsola (kihagyható),
2 tojás,
1 evőkanál vaj megolvasztva,
2 evőkanál tejföl,
réteslap,
sűrű baracklekvár.
Elkészítés:
1. A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük.
(Véletlenül sem szabad túlfőzni, rugalmasak maradjanak a tésztaszálak!)
2. A tojásokat kettéválasztjuk.
3. A tojásfehérjékből 2 evőkanál cukorral kemény habot verünk.
|
|
1. A halakat szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni, majd fél órára bedörzsöljük citromlével.
Az ókortól ismert és kedvelt körte az egyik legnemesebb gyümölcsünk, amely így őszidőben a legzamatosabb, kivált ha a jellegzetes aromájú idei mák és mandula a társasága. Kényeztetésül ne sajnáljunk mellőle egy kis borsodót...
Fotó: Hemző KárolyKörtés-mákos kockaHozzávalók kb 35 kockához:
1. A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk. 100 g mogyorót megdarálunk, 50 g-ot darabosra vágunk. A darált mogyorót, a fahéjat, a szegfűszeget, a sütőport, a kakaót és a citrom reszelt héját belekeverjük a lisztbe.
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
József Isten éltessen még sokáig születésnapod ...
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Tepsis rablóhús. képhez:
József gratulálok ehhez a finom, különleges ételhez! Nagyon ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 2 hete a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás