Finomságok Konyhája: blog

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Finomságok konyhája hírei

 Joghurtos meggyfagylalt

12 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás


Fotó: Hemző Károly Joghurtos
meggyfagylalt Hozzávalók 4-6 személyre::
  • 700 g érett meggy
  • 2 tojás
  • 3 dl tejszín
  • 4 kis pohár natúr vagy meggyes joghurt (500 g)
  • 150 g porcukor
  • 3-4 ek. citromlé
  • 1 biocitrom reszelt héja
  • 2 tasak (20 g) bourbon vaníliás cukor
  • 1 ek. étkezési keményítő
  • 4 ek.

Tovább 


Fotó: Hemző Károly Sárgabarackos csirkemell
mazsolás rizzsel Hozzávalók 4 személyre:
  • 2 nagyobb (600 g) csirkemellfilé
  • 1 ek. szárnyasfűszersó
  • 2 ek. olaj
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 2-3 szál petrezselyem
  • A körethez:
  • 40 g puha mazsola
  • 20 g vaj/margarin
  • 200 g hosszú szemű rizs
  • 20 g mandulapálcika
  • A mártáshoz:
  • 800 g sárgabarack
  • 3 ek. kristálycukor vagy méz
  • 3 ek. borecet
  • 1 ek. szójaszósz
  • só, bors
  • chilipor
  • 1 ek. étkezési keményítő

1.

Tovább 

 

 Sárgabarackos- meggyes szelet

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás


Fotó: Hemző Károly Sárgabarackos-
meggyes szelet Hozzávalók 25 szelethez::
  • 500 g meggy
  • 450 g sárgabarack
  • 200 g lágy vaj/margarin
  • 200 g porcukor
  • 5 tojás
  • 1 biocitrom reszelt héja
  • 400 g finomliszt
  • 1,5 tasak sütőpor
  • 150 g hámozott, darált mogyoró
  • 1 dl tej
  • 1/2 dl rum
  • fahéjas porcukor a szóráshoz

1.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm Ilike.

Tovább 

 Konyhamánia Edit módra

12 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Kis konyhánk ízei, szépségei.

Kis konyhánk ízei, szépségei.
Ezen az oldalon,konyhai alkotásainkkal találkoztok.
Várunk szeretettel mindenkit.
Osszuk meg egymással munkáinkat!

 

https://www.facebook.com/konyhamania.edit.modra?ref=hl

 

Várom ide is a kedves Klubtagjainkat.

Üdvözlettel:Edit.

 IpNmKwJGLqdKgt

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

hn8AUp http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

1 kehellyel hozhattál volna belőle kóstolóba Marikám.

Az egyszerűen elkészíthető, könnyű, mutatós felfújtak a legvonzóbb
desszertek közé tartoznak, mindössze egyetlen dolgot kell szem előtt
tartanunk: inkább a vendég várjon a felfújtra, mint fordítva.


Fotó: Hemző Károly Meggyfelfújt –
francia finomság
Eredeti neve: ClafoutisHozzávalók 4 személyre:
  • 400 g érett meggy
  • 4 tojás
  • 100 g porcukor + a szóráshoz
  • 1 tasak (10 g) bourbon vaníliás cukor
  • 1/4 kk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Emlékeztem rá Marikám,hogy Te már sütötted,meg is találtam.

Tovább 

 WLzEoNTIDViDXZm

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Jlktda http://www.FyLitCl7Pf7ojQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Igaz nyári különlegesség és nagyon egészséges!!!

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Szulinapomra_keszitette_a_nejem_2199503_4331_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Tepsis_rablohus-006_2199426_4659_s

Garáz József írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...

Garáz József írta 2 hete a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu-001_2199382_1918_s

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Fugesajt_2199360_5171_s

Garáz József 3 hete új képet töltött fel:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu