Finomságok Konyhája: blog

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Finomságok konyhája hírei

 Zöldbabos- sonkás hasáb

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás


Fotó: Hemző Károly Zöldbabos-
sonkás hasáb Hozzávalók 4 személyre:
  • 600 g zöldhüvelyű zöldbab
  • szódabikarbóna
  • 200 g gépsonka
  • diónyi vaj/margarin a formához
  • A mártáshoz:
  • 4+1 dl tej
  • 50 g vaj/margarin
  • 50 g finomliszt
  • 4 tojássárgája
  • 20 g reszelt parmezán sajt
  • só, bors
  • őrölt szerecsendió
  • 1/2 kk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nekem is tetszik.
Hamarosan szedhetem a zöldbabot a kertből.
Mindenképpen kipróbálom.
Köszönöm a hozzászólásaid Marikám.
Puszi:Edit.

Tovább 

 PHquqslmYPlWgEKI

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

BSFb7l http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm szépen.

 

 Női szeszély

12 éve | [Törölt felhasználó] | 7 hozzászólás

 

 

network.hu

 

 

Női szeszély

 

Hozzávalók a tésztához:

25 dkg vaj

50 dkg liszt

3 db tojássárgája

1 csomag vaníliás cukor

2 dkg élesztő

10 dkg baracklekvár

1,5 dl tej

15 dkg porcukor


A habhoz:


20 dkg porcukor


10 db tojásfehérje

1 evőkanál citromlé

1 csipet só

A tetejére:

5 dkg mogyoróforgács

 

Elkészítése:

 

Az élesztőt langyos cukros tejben megfuttatjuk.

A lisztből,vajból tojássárgájábólpor és vaníliás cukorból,a felfuttatott élesztőből tésztát készítünk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm Jucus és Marika.
Finom,süssétek meg!
Puszi:Edit.

Tovább 

 Kalocsai sertésborda

12 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

network.hu

60 dkg sertéskaraj
20 dkg császárszalonna
5 dkg liszt
só, bors
10 dkg virsli
30 dkg zöldpaprika
15 dkg paradicsom
2 gerezd fokhagyma
3 dkg pirospaprika
1 fej vöröshagyma

 

 

A szalonnát apró kockákra vágjuk, és félig kiolvasztjuk, majd a húst sózzuk, borsozzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, és hirtelen mindkét oldalát megsütjük az olvasztott szalonnazsírban.Kivesszük a húst a zsírból, beletesszük az apróra vágott hagymát és a szétzúzott fokhagymát,és üvegesre pároljuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon finom lehet!

Tovább 

 Zöldborsós aprópecsenye

12 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

network.hu

40 dkg sovány sertéscomb vagy szűzérme
1 nagy fej vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
5 dkg füstölt szalonna
majoránna
ízlés szerint só, bors, piros arany
60 dkg zöldborsó (mirelit is lehet)
nagy csokor petrezselyemzöld
szódabikarbóna

 

Először a pici pecsenyét készítjük el: a húst megmossuk, majd 2-3 centiméter széles, 4-5 centiméter hosszú, hosszúkás szeletekre aprítjuk. A szalonnát keskeny,hosszúkás szeletekre aprítjuk, zsírjára sütjük.A megpucolt, karikára vágott hagymát és a keskeny szeletekre vágott fokhagymát a szalonna zsírjában lefedve megpároljuk, rátesszük a húst, majd kedvünk szerint megsózzuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én már készítettem hasonlót, nagyon jó recept!

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Szulinapomra_keszitette_a_nejem_2199503_4331_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Tepsis_rablohus-006_2199426_4659_s

Garáz József írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...

Garáz József írta 2 hete a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu-001_2199382_1918_s

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Fugesajt_2199360_5171_s

Garáz József 3 hete új képet töltött fel:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu