Finomságok Konyhája: blog

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13008 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13008 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13008 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13008 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Finomságok konyhája hírei

 Sonkával töltött cipó

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

 

Hozzávalók
  • 1/2 kg cipó
  • 5-6 db főtt tojás
  • 1/2 kg savanyú káposzta
  • 1 fej vöröshagyma
  • 30 dkg füstölt főtt sonka
  • 3 dl tejföl

1. Cipó tetejét levágjuk.
2. Cipó belsejét kiszedjük, ami még benn maradt azt a cipó széleibe húzzuk.
3. Főtt tojással körberakjuk.
4. Vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és olajon megdinszteljük.
5. Megmosott savanyú káposztát rátesszük, és együtt sütjük. 10 percig.
6. Amikor kihűlt belekeverjük a felcsíkozott sonkát és beletesszük a cipóba, majd meglocsoljuk tejföllel.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon szívesen.
Puszi:Edit.

Tovább 

 LSSMWCkRrLLuYYnSgF

12 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

qNMQCG http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon jó receptek!

 

 Tiramisu-torta

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Tiramisu-torta
Készült: 24.03.2013

tiramisu-tortaHozzávalók:
15 deka babapiskóta, 7 deka olvasztott, langyos vaj, 2 deka neszkávé 2 evőkanálnyi meleg vízben feloldva, 4 evőkanálnyi Amaretto-likőr, 4 tojás, 25 deka mascarpone, 1 vaníliarúd, 1 deci tejszín
1 citrom reszelt héja, 10 deka cukor

Elkészítés:
A babapiskótát mozsárban vagy robotgépben porfinomságúra törőm-őrlőm, aztán összekeverem a langyos, olvadt vajjal, a meleg vízben feloldott kávéporral és a likőrrel.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm Marika.
Kár,hogy nem az én asztalomon van.
Puszi:Edit.

Tovább 

 Sajtkrémleves

12 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Sajtkrémleves


Szép hetet mindenkinek! Arra gondoltam, megosztom veletek sajtkrémleves receptemet, mert általában nagyon nagy sikere van. :)

Hozzávalók 4 személyre: 
- 2 db tyúkhúsleves kocka (vagy 8 dl csirkealaplé), 
- 20 dkg krémsajt, 
- 1 dl tejföl, 
- 2 ek liszt, 
- só, 
- késhegynyi őrölt fehér bors, 
- 1 csomag petrezselyemzöld 

Így kell elkészíteni: 

A húsleveskockákat belerakjuk 8 dl felforrt vízbe. Megvárjuk, míg elolvad. Ezután behabarjuk a tejfölben símára kevert liszttel (adjunk a lisztes, tejfölös keverékhez egy merőkanállal a forró levesből, és keverjük el csomómentesre, csak ezután adjuk az egész leveshez).

Tovább 

 xGPTCdlfRYJGO

12 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

wsEZil http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

 Tejszínes zsemle

12 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

Tejszínes zsemle
Részletek
Készült: szerda, 27 március 2013 14:25

tejszineszsomleHozzávalók:
600 g liszt, 30 g tejpor, 40 g cukor, 10 g só, 1 tojás, 40 g friss élesztő, 150 ml tejszín, 250 ml tej
A kenéshez: 50 ml tej, 1 kávéskanál cukor

Elkészítése:
150 ml tejben pici cukorral felfuttatjuk az élesztőt. A többi hozzávalót tálba mérjük, hozzáöntjük a megkelt élesztőt és a maradék tejjel kelt tésztát dagasztunk. Ügyeljünk arra, hogy jól dolgozzuk ki, kézi dagasztásnál ez 8-10 percet jelent.

Utolsó hozzászólás

rédli zsuzsanna üzente 12 éve

Nagyon szépek!!!!

Tovább 

 Túrós palacsinta őszibaracköntettel

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Túrós palacsinta őszibaracköntettel
Készült: 07.04.2013

Túrós palacsinta öntettelHozzávalók:
3 db tojás, 25 dkg liszt, 6-7 dl tej, fél kg tehéntúró, fél csomag mazsola, 6 evőkanál cukor, fél kg őszibarack (vagy befőtt), késhegynyi só, sütéshez olaj.

Elkészítés:
3 dl tejet habverővel csomómentesen elkeverünk 2 evőkanál liszttel, 1 tojássárgájával, és lassú tűzön, folytonos kevergetés mellett sűrűre főzzük. Félretesszük hűlni.

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 12 éve

Nagyon jól néz ki ,de szerintem ez nem őszibarack öntet ,
inkább málna

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Cukkíni főzelék kaprosan képhez:

Cukkini_fozelek_kaprosan_2198903_5284_s

Hajnikám örülök, hogy jöttél! Köszönöm a hozzászólást! ...

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Most sült ki tökös-mákos rétes szilvás meggyes rétes képhez:

Most_sult_ki__tokosmakos_retes_szilvas_meggyes__retes_2151024_1762_s

Hmmm!-de finom réteseket sütöttél Marcsi! Szinte érzem...

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Kókuszos csokis születésnapi torta képhez:

Kokuszos_csokis__szuletesnapi_torta_2191432_3506_s

Marcsikám finom tortát sütöttél, ebből én is elfogadnék egy ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Eszterházy rostélyos, spagetti.

Garáz József írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Hajnalka! Köszönjük szépen. Sajnos az idén nem terem sok...

szanto hajnalka írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

De jo!mien jo is lesz am ez a telen!ugyesek vagytok!

szanto hajnalka írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

En is el voltam menve Pestre a hugomekhoz dolgoztam vele ...

szanto hajnalka írta 1 hete a(z) Cukkíni főzelék kaprosan képhez:

Cukkini_fozelek_kaprosan_2198903_5284_s

ohh de fincsi!Egessegetekre!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Cukkini_fozelek_kaprosan_2198903_5284_s

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: tejszínes alma leves, fokhagymás sült ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu