Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
3
db tojás, 25 dkg liszt, 6-7 dl tej, fél kg tehéntúró, fél csomag
mazsola, 6 evőkanál cukor, fél kg őszibarack (vagy befőtt), késhegynyi
só, sütéshez olaj.
Elkészítés:
3 dl tejet habverővel csomómentesen
elkeverünk 2 evőkanál liszttel, 1 tojássárgájával, és lassú tűzön,
folytonos kevergetés mellett sűrűre főzzük. Félretesszük hűlni. Közben a
barackok héját lehúzzuk, magvát kivesszük, és keskeny csíkokra vágjuk.
Belekeverjük a mártásba, hozzáadunk 2 evőkanál cukrot és pihentetjük. A
megmaradt lisztből és tejből, a 2 db egész tojással palacsintatésztát
készítünk. Sózzuk, és szükség esetén szódavízzel hígítjuk. Palacsintákat
sütünk belőle. Eközben a túrót burgonyanyomón áttörjük, összekeverjük a
megmaradt cukorral, a mazsolával, majd a tojásfehérjéket kemény habbá
verjük, és összedolgozzuk vele. Ezzel töltjük meg a palacsintákat, és
tálaláskor az őszibaracksodóval borítjuk.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 1 órája új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Tiramisu-torta
Tejszínes zsemle