Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A karakteresen fűszerezett, magunk készítette magyaros jellegű kolbászmassza pompás tölteléke a nem túl sovány sertéscombnak, amelyet sonkaszerűen megkötözünk, hogy kerek-formás szeleteket kapjunk. Hidegen is olyan szép és finom, hogy ott a helye a vendégváró hidegtálak között.

|
|
|
Hány személyre: 4
» 80 dkg burgonya
» 1 zöldpaprika
» 1 paradicsom
» 1 fej hagyma
» 1,5 dl tejföl
» 2 ek. liszt
» 1 babérlevél
» olaj
» só
12 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás
Hozzávalók
1 csomag gesztenyemassza
3 dkg liszt
7.5 dkg puha Rama
7.5 dkg porcukor
1 db tojás
A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk, majd habzsákba töltjük, és egy sütőpapírral kibélelt tepsibe kis halmokat nyomunk. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg kis színt kap a teteje. Lehet csokival díszíteni.
Hozzávalók
egy 4 tojásból készült kakaós piskóta, melyet a 25x35 cm-es tepsibe sütöttem meg
30 dkg porcukor
25 dkg Rama
9 dl tej
3 csomag tejszín ízű pudingpor
30 dkg eper
A piskótát én már előző nap megsütöttem, ezt nem írom le, mert úgyis mindenkinek van egy saját piskóta receptje, csak az volt a lényeg, hogy ne legyen vastag, hogy éppen csak ketté tudjam még vágni. A krémhez a pudingporokat simára keverem a tejjel és sűrű krémet főzök belőle.
Hozzávalók
1/2 kg liszt
25 dkg cukor
1/2 sütőpor
csipet só
2-3 vaníliás cukor
25 dkg Rama
1/2 citrom
2,5 dkg élesztő
kb. 2 dl. tej
eperlekvár
Kb.: 1 kiló eper
5 tojás fehérje
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás