Finomságok Konyhája: blog

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Finomságok konyhája hírei

 BBQ oldalas

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Remélem még lesz napsütés és kipróbálhatjuk!

 XQZkstLxUS

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

q0VXVP http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Valóban nyerőek!

 

 Túrós-újhagymás pogácsa

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon finom lehet, annyira imádom az ilyesmit!

Hozzávalók: 
0,5
kg
liszt
0,3
kg
cseresznye
3
db
tojás
8
evőkanál

network.hu

cukor
1
csomag
vaníliás cukor
1
csomag
sütőpor
20
dkg
margarin
fahéj
búzadara

A cseresznyét kimagozom, majd megszórom 4 evőkanál cukorral és fahéjjal, majd félreteszem.

Tovább 

Feketeerdő-kehely

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 150 g mascarpone
  • 300 g cseresznyés joghurt
  • 1 tk. fahéj
  • 8 ek. tej
  • 3 ek. kakaópor
  • 100 g csokis keksz
  • 50 g cseresznyelekvár
  • 150 g meggy

A mascarponet, a cseresznyés joghurtot és a fahéjat keverjük össze. A tejet keverjük el a kakaóporral. A csokis kekszet törjük kissé össze és locsoljuk meg a kakaóval. A cseresznyelekvárt és a meggyet keverjük össze. Vegyünk elő 4 poharat, és a mascarpone krém harmadát osszuk el.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Csodás!!!

Tovább 

 

 

Cseresznyés kocka

Hozzávalók: (20 szelet)

5 tojás
270 g cukor
140 g liszt
40 g kakaó
1 kiskanál sütőpor
500 g cseresznye
750 g túró
2 zacskó vaníliás cukor
1 zacskó zselatin fix (pl. Dr. Oetker)
400 ml tejszín
1 zacskó zselatin
220 ml meggylé

A tésztához a tojást és a 150 g cukrot kézi mixerrel 8-10 percig keverjük, amíg krémes lesz. A lisztet, kakaót és a sütőport egy tálba elkeverjük, majd óvatosan a tojásos keverékbe forgatjuk. Sütőpapírt teszünk egy tepsibe, beleöntjük a tésztát.

Utolsó hozzászólás

Szalai Antalné üzente 12 éve

Hát ez szép is és finom is!

Tovább 

Epres finomságok
Marmalade.hu | 2013. május 28. 12:15

Gyors és egyszerű receptek a szezon nagy slágerével: eperrel! Nem lehet mellette szemrebbenés és vásárlás nélkül elmenni. Ilyenkor már csak az lehet a kérdés, hogy milyen formában tálaljuk. Ehhez mutatunk most négy csodás recept ötletet.


Csokoládéba mártott eper

Egyszerű és hihetetlenül látványos tálalása az epernek. Bármikor bevethetjük ezeket a falatnyi finomságokat, legalább egy-két szemnek senki nem fog tudni ellenállni.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Egyetértek a Lányokkal!

Tovább 

 Gombás töltött tök

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

 


Fotó: ElendelGombás
töltött tökHozzávalók 4 személyre:
  • 4 szikkadt zsemle
  • 2 kisebb, zsenge tök (összesen kb. 1 kg)
  • 400 g sampinyon gomba
  • 1 közepes fej hagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 100 g cheddar vagy gouda sajt
  • 2 ek. olaj
  • 2 tojás+2 tojássárgája
  • só, bors
  • diónyi vaj/margarin
  • 2 dl tejföl
  • 8-10 koktélparadicsom
  • bazsalikombóbita

 

 

1. A zsemléket beáztatjuk langyos vízbe. A tököket meghámozzuk, hosszában félbevágjuk, magjaikat kivájjuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Biztosan finom a tök és a gomba együtt!

Tovább 

 Zselés-diós cseresznyetorta

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Ehhez a tortához jó érett, édes, nagy szemű cseresznyére van szükségünk, amelynek jellegzetes zamatát a citrom, a fahéj és a dió még hangsúlyosabbá
teszi. Valódi nyárköszöntő − már a látványától is mosolygósak leszünk.
Olcsó, egyszerű, sokáig eláll.


Fotó: Hemző Károly

Hozzávalók 12 szelethez:
  • A linzertésztához:
  • 240 g finomliszt
  • 160 g fagyos vaj/margarin + a formához
  • 80 g porcukor
  • 2 tasak (20 g) bourbon vaníliás cukor
  • 1 kk. sütőpor
  • 1 csipet só
  • 1 biocitrom reszelt héja
  • 1 kk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szép, finom és nagyon tetszetős!

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:

Szulinapomra_keszitette_a_nejem_2199503_4331_s

József Isten éltessen még sokáig születésnapod ...

Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Tepsis rablóhús. képhez:

Tepsis_rablohus-006_2199426_4659_s

József gratulálok ehhez a finom, különleges ételhez! Nagyon ...

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Szulinapomra_keszitette_a_nejem_2199503_4331_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Tepsis_rablohus-006_2199426_4659_s

Garáz József írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...

Garáz József írta 2 hete a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu-001_2199382_1918_s

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Fugesajt_2199360_5171_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu