Finomságok Konyhája: blog

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Finomságok konyhája hírei

 Epres madártej

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én is szoktam ilyesmit készíteni és ribizlivel is nagyon finom,sok sok habbal!

 woczjZiaztQa

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

EtswzH http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon finomak, hasonlókat készítek én is a kerti grillezéshez!

 

 KyDTWklsADjMCKvni

12 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

N4tLoH http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

 Íme a tökéletes rántott hús

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

network.hu

Wiener Schnitzel, azaz borjú bécsi vagy bécsi szelet

 

Hozzávalók:

4 szelet borjúhús, egyenként 120-150g (felső comb például kiváló)
100 g liszt
2 tojás
100 g zsemlemorzsa (ideális esetben házi)
500 g olvasztott, tisztított vaj
1 citrom

 

Elkészítés:

A húsokat két fólia közé téve körülbelül 4mm vastagságúra klopfoljuk, majd a hússzeletek mindkét oldalát megsózzuk.
A tojásokat felverjük, de csak annyira, hogy még kellőképpen sűrű maradjon.
A húsokat először a lisztbe, majd a tojásba, végül a zsemlemorzsába forgatjuk, a zsemlemorzsát enyhén rányomkodjuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon szép hólyagosra sült .
Így az igazi rántott hús.
Van egy kis fiatal borjú húsom,erre szánom,de olajban sütöm ki,mert a vaj nagyon drága.
Köszönöm Andikám a bejegyzést.

Marikám!
Igen,nagyon finom az olaszos rántott hús.
Én is elkészítettem már.
Puszi:Edit.

Tovább 

 Oreo kekszes fagyi

12 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Próbáljátok ki,biztosan finom lehet.

 Ananászos sertéssült hidegen

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Receptek piknikhez

Hozzávalók 4 személyre:

• 80 dkg sertésszűz (helyettesíthető tarjával, karajjal)
• 1 db ananász
• 2 dl ananászlé
• citrombors
• durva bors
• 1 fej vöröshagyma
• 1 ek sertészsír
• 1 ek mustár
• olaj

A húst lehártyázzuk. Bekenjük a mustárral, sózzuk, megszórjuk a durva borssal, majd hagyjuk 1-2 órát állni a hűtőben. Egy serpenyőben kevés olajon közepes lángon elősütjük a hús minden oldalát, majd egy magas falú tepsibe tesszük. A vöröshagymát megpucoljuk, 3×3 cm-es kockára vágjuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ez nagyon tetszik!

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 3 órája a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:

Szulinapomra_keszitette_a_nejem_2199503_4331_s

József Isten éltessen még sokáig születésnapod ...

Kőszeghy Anna írta 3 órája a(z) Tepsis rablóhús. képhez:

Tepsis_rablohus-006_2199426_4659_s

József gratulálok ehhez a finom, különleges ételhez! Nagyon ...

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Szulinapomra_keszitette_a_nejem_2199503_4331_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Tepsis_rablohus-006_2199426_4659_s

Garáz József írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...

Garáz József írta 2 hete a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu-001_2199382_1918_s

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Fugesajt_2199360_5171_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu