Finomságok Konyhája: Íme a tökéletes rántott hús

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11147 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2465 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11147 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2465 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11147 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2465 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11147 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2465 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Íme a tökéletes rántott hús

6 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

network.hu

Wiener Schnitzel, azaz borjú bécsi vagy bécsi szelet

 

Hozzávalók:

4 szelet borjúhús, egyenként 120-150g (felső comb például kiváló)
100 g liszt
2 tojás
100 g zsemlemorzsa (ideális esetben házi)
500 g olvasztott, tisztított vaj
1 citrom

 

Elkészítés:

A húsokat két fólia közé téve körülbelül 4mm vastagságúra klopfoljuk, majd a hússzeletek mindkét oldalát megsózzuk.
A tojásokat felverjük, de csak annyira, hogy még kellőképpen sűrű maradjon.
A húsokat először a lisztbe, majd a tojásba, végül a zsemlemorzsába forgatjuk, a zsemlemorzsát enyhén rányomkodjuk.
A vajat serpenyőben körülbelül 160°C-ra forrósítjuk.
A szeleteket a vajba helyezzük úgy, hogy az éppenhogy ellepje. Sütés közben a serpenyőben levő olvadt vajat lötyögetjük. A húsokat körülbelül 2 perc sülés után megfordítjuk, és mindkét oldalát készre sütjük.
Konyhai papírtörlőn óvatosan lecsepegtetjük, citromcikkel és burgonyasalátával tálaljuk.

 

Forrás: http://vilagevo.blog.hu/2013/06/28/a_tenyleg_becsi_becsi_szelet_egy_csillagelhagyotol

 

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Nagyon szép hólyagosra sült .
Így az igazi rántott hús.
Van egy kis fiatal borjú húsom,erre szánom,de olajban sütöm ki,mert a vaj nagyon drága.
Köszönöm Andikám a bejegyzést.

Marikám!
Igen,nagyon finom az olaszos rántott hús.
Én is elkészítettem már.
Puszi:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Szépek, holnap én is rántott húst készítek, csak olaszosan.Tetejére, ketchaup és reszelt sajt majd a sütőben ráolvasztani a sajtot.Itt tanultam ebben a konyhában.Imádjuk!!!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Fejér Gizella írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Zöldpaszuj leves, savanyú káposztalében ...

Fejér Gizella írta 2 napja a(z) Narancsos kocka képhez:

Narancsos_kocka-001_2110449_1562_s

Mind szuperek a sütemények és kivánatosak is azt hiszem a ...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: bazsalikom krémleves, rizses hús, ...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Narancsos kocka képhez:

Narancsos_kocka-001_2110449_1562_s

Semmi baj Barátnőm! Inkább örülök, ha valaki ilyen szép és ...

burger eva írta 2 napja a(z) Káposztás és meggyesrétes képhez:

Kaposztas_es_meggyesretes_2110446_1797_s

Csodásak a rétesek.A káposztás is édes ???Úgy ...

Domján Mária írta 2 napja a(z) Narancsos kocka képhez:

Narancsos_kocka-001_2110449_1562_s

Annám elnézést kérek Tőled mert nem tudom hogyan került...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Narancsos kocka képhez:

Narancsos_kocka-001_2110449_1562_s

Marcsi gratulálok ezekhez a szép kockákhoz! Szinte érzem...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Káposztás és meggyesrétes képhez:

Kaposztas_es_meggyesretes_2110446_1797_s

Marcsi szuper finom lehetett a rétesed! Mindegyiket szeretem!...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Csirkepőrkőlt nokedlival képhez:

Csirkeporkolt_nokedlival_2110447_5985_s

Megkívántam!!! Nagyon étvágygerjesztő a tálalás!...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Joghurtos kuglóf képhez:

Joghurtos_kuglof_2110448_3610_s

Hmmm!-de finom lehetett! Most örömmel megkóstolnám! ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu