Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók 4 személyre:
• 80 dkg sertésszűz (helyettesíthető tarjával, karajjal)
• 1 db ananász
• 2 dl ananászlé
• citrombors
• durva bors
• 1 fej vöröshagyma
• 1 ek sertészsír
• 1 ek mustár
• olaj
A
húst lehártyázzuk. Bekenjük a mustárral, sózzuk, megszórjuk a durva
borssal, majd hagyjuk 1-2 órát állni a hűtőben. Egy serpenyőben kevés
olajon közepes lángon elősütjük a hús minden oldalát, majd egy magas
falú tepsibe tesszük. A vöröshagymát megpucoljuk, 3×3 cm-es kockára
vágjuk. Az ananászt is megpucoljuk, torzsáját kivágjuk, húsát
felkockázzuk. A sertészsíron megfonnyasztjuk a hagymát, hozzáadjuk az
ananászkockákat, megszórjuk citromborssal, rövid ideig együtt pirítjuk,
majd felöntjük az ananászlével. Egyet forralunk rajta, majd a húsra
öntjük, és 160 oC-os sütőben 20 percet sütjük (ha karajt vagy
tarját használunk, akár 1,5 óra is lehet a sütési idő, ebben az esetben
az ananászdarabokat csak a sütés felénél öntsük a húsra). Kihűtjük,
felszeleteljük és tálaljuk.
|
|
Garáz József 19 órája új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Amarettós sajttorta
Mini sajttorták sós karamellel
Sütőtökös pite