Finomságok Konyhája: blog

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Finomságok konyhája hírei

 Fél kg céklát alaposan megmosunk, meghámozunk, majd káposzta reszelőn

lereszeljük. 1 nagy fej vöröshagymát apróra vágunk és lábasban 1 dl vízben

puhára pároljuk. Utána hozzáadunk 2 evőkanál olajat, amivel elkeverjük és

beleforgatjuk a reszelt céklát is.

1 dl vízbe késhegynyi sót, egy kevés almaecetet, 1 evőkanál mézet, csipetnyi

köménmagot keverünk és a céklára öntjük.

Végül fedő alatt zsírjára pároljuk.

Vetekszik a párolt káposztával, finom és egészséges.

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Kedves Mária és Melinda köszönöm a hozzászólásotokat minden recepthez!

Tovább 

Pirított, durvára vágott dióval megszórva

a rizs és a saláta még finomabb.

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 11 éve

Kifogom próbálni szerintem sem lehet rossz
Köszönöm szépen

 

A lisztet összekeverik sóval, őrölt borssal, külömböző fűszerekkel és

ebbe forgatják a hússzeleteket. Tojás helyett felolvasztott, de nem

meleg vajjal, vagy margarinnal ecsetelik be a húst, majd zsemlemorzsa

és reszelt sajt keverékébe forgatva sütik ki.

 

Tojásérzékenyeknek jó alternatíva.

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 11 éve

Finom lehet ki kell próbálni köszönöm Anna

 Villával felvert tojásfehérjébe forgatják a hússzeleteket.

Így a morzsa tökéletesen rátapad a húsra.

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 11 éve

Köszönöm szépen Anna hogy elhoztad

A konzerv ananászkarikákat lecsepegtetjük, majd lisztbe-tojásba és

kókuszreszelékbe forgatva kirántjuk.

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 11 éve

Nagyon jó ötleteket hoztál Köszönöm szépen

   Kedves Mária!

 

Érdeklődöm, légyszíves segíts!

Úgy láttam, hogy van virág galéria. Oda én is feltölthetek kaktuszokat, virágokat?

Vagy nyithatok egy új galériát " Horváthné Ani" cím alatt?

Előre is köszönöm a választ!!!

 

Szeretettel            Anna

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 11 éve

Szia Anna!!
A kérdésedre válaszolva .
Ez az oldal ételeket és süteményeket tartalmaz mint az a nevében is van.Virágokat erre az oldalra nem teszünk fel.
Vannak jól működő klubok ahova viheted a szép virágaidat ,én is azt teszem.
Üdv Marcsi

network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók 4 főre
- 1 fej fokhagyma
- 1/2 kk só
- 1 kk ecet
- 1/2 kk étolaj
- 4 ek tejföl vagy jokhurt
Elkészítés
A fokhagyma gerezdeket átnyomjuk fokhagymaprésen, majd sóval és olajjal jól kikeverjük (3-4 percig). Hozzáadjuk az ecet, tejfölt vagy jokhurtot  és jól kikeverjük. A  tejfölt vagy jokhurtot lehet  pótolni vízzel.

Utolsó hozzászólás

Sárkány Andrásné Mara üzente 11 éve

Nagy fokhagymabarát vagyok, ki fogom próbálni. Köszönöm. További szép napot kívánok.

Tovább 

 Narancs charlotte

11 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

network.hu

 

Hozzávalók:
-4 narancs
-2 doboz piskota
-6 tojássárga
-6 ek porcukor
-1/4 l tej
-1/2 l tejszín
-5 lap vagy 2 tk zselatin
Elkészítés:
A krémhez a tojássárgát elkeverjük a porcukorral és a tejjel, és lassú tűzön felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni.  A zselatint kevés vízben feloldjuk, és a krémhez keverjük. Belereszeljük 2 narancs héját. Végül hozzáadjuk a habbá vert tejszínt.
Egy mély edényt kibélelünk folpackkal. A narancsszeletekkel kirakjuk a tál alját egészen a pereméig.

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Szép torta Melinda és az a jó hogy nem kell sütni!

Tovább 

 Áfonyás - citromos túrótorta

11 éve | [Törölt felhasználó] | 5 hozzászólás

network.hu

network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tészta:

  • 6 db tojás

  • 6 ek. cukor

  • 6 ek. liszt

  • 1 cs. vaníliás cukor

  • 1 cs. sütőpor

  • 1 csipetnyi só

Túrókrém

  • 60 dkg tehéntúró

  • 5 dl tejszín

  • 60 dkg áfonya

  • 2 db citrom heja (+1/2 szeletelve hejastol)

  • 6 ek. porcukor

Díszítés: áfonya, tejszín szinezve átpaszírozott áfonyával, citrom szeletek

Elkészítés:

A tojások sárgáját össze keverjük alaposan a cukoral.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon szép a végeredmény!

Tovább 

  Elészítés: egy doboz mackó, vagy medvesajtot villával szétnyomkodunk,

  belekeverjük egy pohár tejfölből és egy kis tubus majonézből készített

  mártásba. Ízesítjük 4-5 gerezd összezúzott fokhagymával és csipetnyi

  reszelt szerecsendióval (el is maradhat).

  Igaz hogy nem egészséges, de nagyon finom és néha megengedhetjük

  magunknak.

  Mindig dupla adagot készítek, ha összejön a család és piianatok alatt elfogy.

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Biztos ízlik majd, ha megkóstoljátok!

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Garáz József írta 1 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Piritott_tarhonya_leves-008_2198680_5173_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Kaposztashus_2198661_5277_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu