Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
-4 narancs
-2 doboz piskota
-6 tojássárga
-6 ek porcukor
-1/4 l tej
-1/2 l tejszín
-5 lap vagy 2 tk zselatin
Elkészítés:
A krémhez a tojássárgát elkeverjük a porcukorral és a tejjel, és lassú tűzön felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A zselatint kevés vízben feloldjuk, és a krémhez keverjük. Belereszeljük 2 narancs héját. Végül hozzáadjuk a habbá vert tejszínt.
Egy mély edényt kibélelünk folpackkal. A narancsszeletekkel kirakjuk a tál alját egészen a pereméig. A krém felét beleöntjük, majd 1 réteg vaníliás cukorral ízesített tejbe mártott piskótával beborítjuk. Ismét krém következik, és még egy réteg piskóta.
A folpackot ráhajtjuk a tálra, és 10-12 órára betesszük a hűtőbe.
Kiborítjuk egy lapos tortatálra és szeleteljük.
|
|
burger eva 22 órája új képet töltött fel:
burger eva 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 6 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Kedves Anna! Mielőbbi gyógyulást kívánok.
burger eva írta 1 hete a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
GYógyulást kívánok.Helyre fogsz jönni,és fel fogsz erősödni...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Köszönöm a hozzászólást! Köszönöm barátnőm a ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Egy kis ízelitő a barack érésből 4 éves kis fa képhez:
Köszönöm barátnőm a dícséretet! Kedves...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Köszönöm barátnőm a dícséretet! Kedves...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!