Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
|
|
1000 g édesvízi vegyes hal,
50 g vaj,
3 tojás,
só,
bors,
petrezselyemzöld,
reszelt citromhéj,
liszt,
morzsa,
olaj
A megtisztított halakat sós vízben főzzük puhára, húsukat szedjük le gerincükről és daráljuk meg. Két egész tojást a vajjal keverjünk ki, adjuk hozzá a reszelt citromhéjat, sót, borsot és a halat is. Formáljunk belőle pogácsákat vagy rudakat, lisztbe, tojásba, morzsába panírozzuk,végül forró olajban süssük ki.
Tegyük egy mély edénybe a besamel szószt és folytonos keverés mellett, egyenként adjuk hozzá a tojásokat. Adjuk hozzá a túrót és a szerecsendiót, ezután pedig keverjük jól össze. Szeljük hosszú széles csíkokra a réteslapokat, kenjük meg olvasztott vajjal és tegyünk egy kanállal a töltelékből mindegyik csíkra.
1.
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
De jo!mien jo is lesz am ez a telen!ugyesek vagytok!
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
En is el voltam menve Pestre a hugomekhoz dolgoztam vele ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: tejszínes alma leves, fokhagymás sült ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Szia drága Hajnikám Köszönöm szépen a kedves hozzászólást...
szanto hajnalka írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Nagyon jol nezz ki a levesed! biztos nagyon finom lehet!...
Garáz József írta 2 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás