Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
|
|
|

1000 g édesvízi vegyes hal,
50 g vaj,
3 tojás,
só,
bors,
petrezselyemzöld,
reszelt citromhéj,
liszt,
morzsa,
olaj
A megtisztított halakat sós vízben főzzük puhára, húsukat szedjük le gerincükről és daráljuk meg. Két egész tojást a vajjal keverjünk ki, adjuk hozzá a reszelt citromhéjat, sót, borsot és a halat is. Formáljunk belőle pogácsákat vagy rudakat, lisztbe, tojásba, morzsába panírozzuk,végül forró olajban süssük ki.
Tegyük egy mély edénybe a besamel szószt és folytonos keverés mellett, egyenként adjuk hozzá a tojásokat. Adjuk hozzá a túrót és a szerecsendiót, ezután pedig keverjük jól össze. Szeljük hosszú széles csíkokra a réteslapokat, kenjük meg olvasztott vajjal és tegyünk egy kanállal a töltelékből mindegyik csíkra.









1.
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 4 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás