Finomságok Konyhája: blog

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13008 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13008 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13008 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13008 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Finomságok konyhája hírei

 Epres krémes

12 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm Ilike.
Nálunk lesz eper,de még várni kell rá.
Málnával is jó lesz.
Puszi:Edit.

 tMfaMRopjxN

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

ehRAVQ http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Még én sem sütöttem sósan.

 

 Rebarbara rétes

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Pitével már ettem, de nagyon finom rétesben is!

 TkEKbxnKJNm

12 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Yi9LUx http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Jól néz ki, imádom!

 Budai szelet

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Hozzávalók 4-6 főre:

35 dkg finomliszt,
10 dkg porcukor,
10 dkg vaj,
1 tojás,
fél kk. szódabikarbóna,
3 ek. tejföl
A krémhez:
15 dkg kristálycukor,
5 dl tej,
3 ek. finomliszt,
15 dkg vaj,
2 ek. porcukor
A mázhoz:
20 dkg porcukor,
2 ek. kakaópor,
5 dkg vaj,
2 ek. tej
A tészta hozzávalóit alaposan elkeverjük, majd két részre osztjuk. Kinyújtjuk, majd külön-külön lapot sütünk belőle. Eközben a tej felébe keverjük a cukrot, felforraljuk, majd ekkor beletesszük a maradék tejjel elkevert lisztet. Így hűlni hagyjuk, majd a vaj és a cukor keverékével gazdagítjuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én is így gondolom!

Tovább 

 Brassói szarvacskák

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Hozzávalók 4 főre:

25 dkg liszt,
30 dkg túró,
25 dkg vaj,
1 csomag sütőpor,
kevés fahéj,
5 dkg cukor,
barackíz,
vaníliás cukor

A sütőporos liszthez keverjük a túrót, a vajat, a cukrot és a fahéjat, majd kinyújtjuk. Ezután összehajtogatjuk, megint kinyújtjuk, és ezt még háromszor megismételjük. Ekkor háromszögekre felszeleteljük, majd barackízzel megtöltjük, és feltekerjük. Így készre sütjük, és vaníliás cukorba forgatva kínáljuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon jó recept!

Tovább 

 Ananászos-karamell fagylalt

12 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

Hozzávalók 4 főre:

1 ananász,
7,5 dkg barna cukor,
2,5 dkg kristálycukor,
1 ek. vaníliaaroma,
3 tojássárgája,
1,25 dl tej,
1,25 dl tejszín

Az ananász húsát felszeleteljük, majd tepsire tesszük, és megszórjuk a cukorral. Így sütőbe tesszük, megpirítjuk rajta a cukrot. Ezután hűlni hagyjuk, majd leturmixoljuk. A tejet és a tejszínt megmelegítjük, majd a cukorral és az aromával elkevert tojáshoz adjuk, és sűrűre főzzük.

Utolsó hozzászólás

szabo maria üzente 12 éve

köszönöm,az ananász és a karamell akedvenc ízeim

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

De jo!mien jo is lesz am ez a telen!ugyesek vagytok!

szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

En is el voltam menve Pestre a hugomekhoz dolgoztam vele ...

szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Cukkíni főzelék kaprosan képhez:

Cukkini_fozelek_kaprosan_2198903_5284_s

ohh de fincsi!Egessegetekre!

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Cukkini_fozelek_kaprosan_2198903_5284_s

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: tejszínes alma leves, fokhagymás sült ...

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Szia drága Hajnikám Köszönöm szépen a kedves hozzászólást...

szanto hajnalka írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Nagyon jol nezz ki a levesed! biztos nagyon finom lehet!...

Garáz József írta 2 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu