Finomságok Konyhája: blog

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Finomságok konyhája hírei

 HjJnJVYVCLS

11 éve | [Törölt felhasználó] | 5 hozzászólás

NiNbXg http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Utolsó hozzászólás

Domján Mária üzente 11 éve

Köszönjük Editke.
Megosztozunk rajta.Puszi Marcsi

 

 Fagyik... a nagy melegre...

11 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

 

 

HŰSÍTŐK

 

 A    NAGY   MELEGBEN...

 

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

 8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 

 15

 



http://www.youtube.com/watch?v=EmgUdxwOQdA

 

 

KELLEMES  


 

NYARAT

 

 MINDENKINEK!


 

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm szépen kedves Erzsike.
Megkóstolnám mindet,talán egy kicsit hűsítene.
Szép összeállítás volt.
Gratulálok.
Puszi:Edit.

 Semifreddo alla straciattela

11 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Várom a képet róla Melinda.
Örülök,hogy tetszik Neked is.

 Gesztenyés szeletek

11 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

network.hu

 A tésztához:
10 dkg finomliszt
1/2 sütőpor
3 dkg étkezési keményítő
2 ek. kakaópor
6 db tojás
20 dkg porcukor
12,5 dkg vaj
1/4 kk. őrölt fahéj
1/2 citrom reszelt héja

A töltelékhez:
2-3 ek. baracklekvár
40 dkg gesztenyemassza
1/2 fiola rum
3 db tojássárgája
8 dkg cukor
2,5 dl habtejszín
A díszítéshez:
1,5 dl habtejszín

Elkészítése:

30×40 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral .
Az egész tojásokat a cukorral elektromos habverővel habosra keverjük 10 perc alatt.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm Marika.
Nagyon finom.
Puszi:Edit.

Tovább 

 Krumplis pogácsa négyzet alakban

11 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

network.hu

Hozzávalók:

30 dkg főtt,áttört krumpli

60 dkg liszt

2 tk. só

3 dkg élesztő

1 csipet cukor

0,5 dl tej

10 dkg margarin

 

A kenéshez:

3 ek. zsír

2 ek. liszt

Tetejére:

1 db tojás felverve

szezámmag

 

Elkészítése:

 

Az élesztőt  langyos tejben,cukorral elkeverve felfuttatjuk.

A többi hozzávalót összekeverjük egy tálban,majd hozzáadjuk a megkelt élesztőt és jól kidolgozzuk.

Ha kíván a tészta állaga tejet,akkor még tegyünk hozzá egy keveset.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Zsóka.
Szeretném a túrós pogácsád receptjét,ha leírnád.
Én is elkészíteném.
Köszönöm a hozzászólásod.
Üdv:Edit.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Garáz József írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Piritott_tarhonya_leves-008_2198680_5173_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Kaposztashus_2198661_5277_s

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu