Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
|
|
HŰSÍTŐK
A NAGY MELEGBEN...
http://www.youtube.com/watch?v=EmgUdxwOQdA
KELLEMES
NYARAT
MINDENKINEK!
A tésztához:
10 dkg finomliszt
1/2 sütőpor
3 dkg étkezési keményítő
2 ek. kakaópor
6 db tojás
20 dkg porcukor
12,5 dkg vaj
1/4 kk. őrölt fahéj
1/2 citrom reszelt héja
A töltelékhez:
2-3 ek. baracklekvár
40 dkg gesztenyemassza
1/2 fiola rum
3 db tojássárgája
8 dkg cukor
2,5 dl habtejszín
A díszítéshez:
1,5 dl habtejszín
Elkészítése:
30×40 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral .
Az egész tojásokat a cukorral elektromos habverővel habosra keverjük 10 perc alatt.
Hozzávalók:
30 dkg főtt,áttört krumpli
60 dkg liszt
2 tk. só
3 dkg élesztő
1 csipet cukor
0,5 dl tej
10 dkg margarin
A kenéshez:
3 ek. zsír
2 ek. liszt
Tetejére:
1 db tojás felverve
szezámmag
Elkészítése:
Az élesztőt langyos tejben,cukorral elkeverve felfuttatjuk.
A többi hozzávalót összekeverjük egy tálban,majd hozzáadjuk a megkelt élesztőt és jól kidolgozzuk.
Ha kíván a tészta állaga tejet,akkor még tegyünk hozzá egy keveset.
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 2 hete a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Garáz József 3 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás