Finomságok Konyhája: blog

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Finomságok konyhája hírei

 
  • Hozzávalók Tészta
    10 tojás sárgája
    30 dkg cukor
    30 dkg liszt
    1,5 csomag sütőpor

    network.hu

    3 evőkanál kakaó
    23 kanál víz
    Krém
    4 csomag vaníliapuding
    10 tojás fehérje
    7,5 evőkanál porcukor
    Hab
    0,5 l Hulala tejszín
    2 habfixáló
  • Elkészítés

    A tojássárgákat, a cukrot, a lisztet, a sütőport, a kakaót és a vizet összekavarjuk és 25-30 percig sütjük.

    A pudingokat sűrűre főzzük és még forrón hozzákavarjuk a tojásfehérjék felvert habját és a porcukrot.

Utolsó hozzászólás

OSVÁTH ILONA üzente 12 éve

Könnyű ,felséges sütemény.Én is ajánlom minden "édes szájúnak".

Tovább 

 Erőleves csontvelős maceszgombóccal

12 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Erőleves csontvelős maceszgombóccal

Hozzávalók a leveshez: 
(4 személyre) 
• 40 dkg darált marhahús
• 30 dkg csirkehús
• ½  db marhalábszárcsont
• 1 db sárgarépa
• 1 db petrezselyemgyökér
• 1 kis fej zeller
• ¼ fej kelkáposzta
• 5 fej gomba
• 3 db tojás 
• 1 dl paradicsompüré
• 1 fej vöröshagyma
• 2 gerezd fokhagyma
• só, bors, gyömbér

 

Elkészítési mód: A lábszárcsont mindkét végét sóba mártjuk. A darált húst egy fazékba tesszük, hozzáadjuk a tojásfehérjét (a tojássárgáját a főételnél felhasználjuk), a paradicsompürét, a zúzott fokhagymát, sóval, borssal, gyömbérrel ízesítjük, és fakanállal jól elkeverjük.

Tovább 

 Almás-meggyes rétes

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Almás-meggyes rétes

Hozzávalók (10 személyre)

Tésztához:
• 2 cs. leveles tészta (mirelit)

Almás töltelékhez:
• 50 dkg reszelt alma
• 5 dkg vaníliás cukor
• 1 kk. őrölt fahéj
• 1 kk. őrölt szegfűszeg
• 1 db citrom reszelt héja

Meggyes töltelékhez:
• 50 dkg magozott meggy
• 5 dkg cukor
• Továbbá 5 dkg búzadara

Elkészítési mód: Külön-külön az almát és a meggyet edénybe rakjuk, a hozzávalókkal ízesítjük, majd egy forralás után hagyjuk hűlni.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ezt a rétest ,mindenki eltudja készíteni.
Az igazi réteshez gyakorlat kell.

Tovább 

Pontyfilé bundában roppanós zöldségekkel

Hozzávalók (4 személyre)
• 80 dkg pontyfilé    
• 2 db citrom
• 3 db paprika 
(zöld, piros, sárga)
• 1 db cukkini
• 1 db sárgarépa    
• 2 db tojás
• 5 dkg liszt
• 1 dl tejföl
• 1 dl olaj a sütéshez
• só

Elkészítési mód: A pontyfilét 8 szeletre vágjuk, besózzuk, és min. 1 óráig a hűtőbe tesszük. A lisztet a tejföllel, a 2 db tojással, valamint a levesből megmaradt 3 db sárgájával krémesre keverjük, sóval ízesítjük.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:

Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)

Kőszeghy Anna írta 1 hónapja a(z) Ősz képhez:

Osz_2199956_3493_s

Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu