Finomságok Konyhája: blog

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12983 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12983 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12983 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12983 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Finomságok konyhája hírei

 UxnnujXrwUOg

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Cg2Tzh http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Fűszernövények tartósítása télire!

Nyár végén a legtöbb fűszerkert még tele van aromás illatos zöld hajtásokkal, ám hiába szedjük le ezeket a friss hajtásokat, nem tudjuk mind egyszerre felhasználni a főzés során.

Ekkor jól jönnek a régi konyhai praktikák, és érdemes nekilátni a leszedett fűszernövények tartósításának télire. Cikkünkben összegyűjtünk néhány olyan eljárást, amellyel megőrizhetjük fűszernövények aromáját, és vitamin tartalmát, így télen sem kell hiányolni az ételekből a friss fűszernövény zamatát.

Utolsó hozzászólás

Kónya Imréné Erzsébet üzente 11 éve

nagyon tettszett , köszönöm az okos ötleteket.

Tovább 

 

Fotó: Hemző Károly
Hozzávalók 12 darabhoz:
  • 250 g cukrozott gesztenyemassza (mélyhűtött)
  • 1 ek. lágy vaj/margarin
  • 400 g finomliszt
  • 1 tasak (10 g) sütőpor
  • 1 csipet só
  • 100 g porcukor
  • 2 tasak (20 g) bourbon vaníliás cukor
  • 1 tojás
  • 120 ml (1,2 dl) olaj
  • 2,5 dl tej
  • 1 biocitrom reszelt héja
  • A karamellmártáshoz:
  • 100 g kristálycukor
  • 1/2 tasak vaníliás pudingpor
  • 5 dl tej
  • 1/2 dl rum

1.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon szívesen....

Tovább 

 Gyümölcsjoghurtos fánk

11 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm Nektek.

 Mascarponés húsgombócok

11 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nálam is nyerő!

Móricz János kutatásainak múltja, jelene és jövője (avagy az aranykori tudás iránti sóvárgásunk csapdája) – Előadás

 

network.hu

Móricz János életútjának rövid összefoglalása, Az ecuadori Táltosok-barlangjának titka, Móricz János őstörténet-elméletének újraértelmezése, Egy lehetséges bizonyíték a fémkönyvtár létezésére, Az ecuadori kutatások folytatása.

 

Előadó: Varga Zoltán

43 éves geológus, a Móricz János Kulturális Egyesület elnöke.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Lazac brokkolis krumplipürével képhez:

Lazac_brokkolis_krumplipurevel_2197493_9138_s

Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánunk szeretettel. Horváth ...

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Lazac_brokkolis_krumplipurevel_2197493_9138_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Tyuk_savanyukaposztaval_2197456_9334_s

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Zoldsegkrem_leves_2197437_1719_s

Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

ha maratt valami belölle szivessen megenném

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Gombaporkolt_galuskaval-003_2197397_6537_s

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gulyás leves, grízes tészta sárgabarack ...

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:

Brokkolis_tejszines_szarvacska_teszta_2197310_1786_s

József köszönöm szépen a hozzászólást!

Garáz József írta 2 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:

Brokkolis_tejszines_szarvacska_teszta_2197310_1786_s

Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:

Brokkolis_tejszines_szarvacska_teszta_2197310_1786_s

Mostanában sok brokkolis ételt készítek, mert nagyon ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu