Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:- nápolyi lapok és kétféle krém.
I.krém:
Felfőzünk 5-6 dl tejben 20 deka cukrot. Hozzáadunk 25 deka darált kekszet, 20 deka darált diót, 2 ek kakaóport, ízesítjük kevés rumesszenciával, csipet őrölt fahéjjal és még melegen rákenjük a nápolyi lapok simább felére.
II.krém:
25 deka Ráma margarint habosra keverünk 20 deka porcukorral, hozzáadunk 5 deka kókuszreszeléket és 1-2 vaníliás cukrot.
Ezt a krémet a kakaós krém tetejére kenjük és szorosan feltekerjük a lapokat.
. Most nagy alakú nápolyi lapok voltak itthon, 27x37 cm-esek, ennek egyik fele eléggé barázdás a mintától. Én erre a felére kentem a krémet,alulra a barnát, rá a fehéret. És tényleg, a meleg krémtől a lapok meglágyultak és hiba nélkül sikerült feltekernem.
A metélés előtt tanácsos 1-2 órára hűtőben tartani,úgy könnyebben szeletelhető
|
|
Kőszeghy Anna írta 8 órája a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 22 órája a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 5 napja a(z) Barbe szószos csírkemel körettel. képhez:
Anna! Köszönöm szépen. Az unokám keze munkája is...
Kőszeghy Anna írta 6 napja itt:
Szia Marcsikám! Hogy vagytok? Remélem, hogy jól! !! Régen jöttél a klubba! Várunk! Puszi.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!