Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kókuszos bajadéra torta:
I. massza:
Egy normál ostyalap
30 deka darált háztartási keksz
1,5 dl tej
12,5 dkg margarin
12 deka cukor
1 cs vaníliás cukor
II.massza:
25 deka kókuszreszelék
1,5 dl tej
12,5 deka margarin
12 deka cukor
1 cs vaníliás cukor
Mindkét massza készítésénél a tejet, cukrot, vaníliás cukrot, margarint kevergetve összeolvasztjuk, felforraljuk.
Az I. masszához a tejes folyadékba belekeverjük a darált kekszet és rásímítjuk az ostyalap rücskös oldalára.
A II. masszához a felforralt margarinos tejbe a kókuszreszeléket keverjük bele és ezt a masszát az előzőre rásímítjuk.
Hűtés után az eredeti recept szerint vajjal összeolvasztott csokimázzal leöntjük.
Persze én kerek 18 cm-es tortaformába nyomkodtam a masszákat, a tetejére is vágtam ostyalapot, majd hűtés után teljesen körbekentem vaj-porcukor-citromlé kikeverve. Ismét hűtés és ezután kapta a pillecukorból készült fondant borítást.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!