Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:60 dkg pulyka felsőcomb,1 nagy fej vöröshagyma,50 dkg
sárgahüvelyű zöldbab (mirelitből készítettem),30 dkg burgonya,2 gerezd fokhagyma, őrölt bors, őrölt paprika,2 db babérlevél, só, liszt,zsíradék, 1 szál sárga-és 1 szál fehérrépa,őrölt öménymag,tejföl.
A zsíron (olajon)üvegesre pároljuk a vöröshagymát, rátesszük a megtisztított, egyenletes kockára vágott pulykahúst, és addig kevergetjük, míg a hús kifehéredik.Ekkor megszórjuk paprikával, őrölt borssal és köménymaggal, majd hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát is.
Fedő alatt, időnként megkeverve, rövid lében,mindig csak annyi vizet hozzáadva, hogy le ne égjen,majdnem puhára pároljuk.
Felöntjük annyi lével, amennyi levest szeretnénk,hozzáadjuk a zöldbabot,a kockára vágott burgonyát,a karikára vágott sárga-és fehérrépát, fűszerezzük babérlevéllel,és megfőzzük benne a zöldségeket.
Zsírból és lisztből szép rózsaszín rántást készítünk, a leveshez adjuk és jól kiforraljuk,ha kell utánaízesítjük.Hozzáadjuk a tejfölt is (hőkiegyenlitést alkalmazva).Forrón adjuk asztalra. A tetejét megszórhatjuk petrezselyemmel is.
|
|
Kőszeghy Anna írta 28 perce a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
Garáz József 3 órája új képet töltött fel:
Garáz József 3 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 3 órája a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
Anna ! Nagyon sajnálom. Nálunk is hasonló a baj.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Gombamártásos szélesmetélt képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József ez az ebéd nagyon finom kombináció, gratulálok! ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) 438137535_753114376907387_1523859542857368154_n képhez:
Marcsi nagyon tetszik ez a finomság! Itt az eperszezon, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!