Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:60 dkg pulyka felsőcomb,1 nagy fej vöröshagyma,50 dkg
sárgahüvelyű zöldbab (mirelitből készítettem),30 dkg burgonya,2 gerezd fokhagyma, őrölt bors, őrölt paprika,2 db babérlevél, só, liszt,zsíradék, 1 szál sárga-és 1 szál fehérrépa,őrölt öménymag,tejföl.
A zsíron (olajon)üvegesre pároljuk a vöröshagymát, rátesszük a megtisztított, egyenletes kockára vágott pulykahúst, és addig kevergetjük, míg a hús kifehéredik.Ekkor megszórjuk paprikával, őrölt borssal és köménymaggal, majd hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát is.
Fedő alatt, időnként megkeverve, rövid lében,mindig csak annyi vizet hozzáadva, hogy le ne égjen,majdnem puhára pároljuk.
Felöntjük annyi lével, amennyi levest szeretnénk,hozzáadjuk a zöldbabot,a kockára vágott burgonyát,a karikára vágott sárga-és fehérrépát, fűszerezzük babérlevéllel,és megfőzzük benne a zöldségeket.
Zsírból és lisztből szép rózsaszín rántást készítünk, a leveshez adjuk és jól kiforraljuk,ha kell utánaízesítjük.Hozzáadjuk a tejfölt is (hőkiegyenlitést alkalmazva).Forrón adjuk asztalra. A tetejét megszórhatjuk petrezselyemmel is.
|
|
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Óvári pulykamell vegyes zöldségekkel. ...
Kőszeghy Anna 23 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Gratulálok mindkettőjüknek! További jó főzőcskézést, és ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Anna! Köszönöm szépen az unokám és a nejem nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
József finom ebédetek volt! Minden gombás étel jöhet! -...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: kapros tejfölös cukkini főzelék, tükörtojás.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves, fasírozott pogácsa, ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Ragu leves, túrógombóc eperöntettel.
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldség leves, káposztás cvekedli.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!