Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 1 kg sárgarépa, 5 dkg zsír (olaj), 6 dkg liszt, 1 csomó
petrezselyem, só, 3 dl tej
A megtisztított sárgarépát apró kockákra, vagy vékony szeletekre vágjuk.
Lábasba feltesszük a zsírt, beletesszük a feldarabolt répát, sózzuk és
kevés vízzel puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük. Megszórjuk aprított
petrezselyemmel, ráhintjük a lisztet, pár percig kevergetjük és
felengedjük tejjel és vízzel, hogy megfelelõen sûrû legyen. Ha szükséges
cukorral izesítjük, majd jól kiforraljuk.
A tetejét is megszórhatjuk friss petrezselyemmel.
Bundás kenyér:
A kenyérszeleteket enyhén sós tejben hirtelen megforgattam ( ne
áztassuk el) és felvert tojásba mártottam, majd forró olajban kisütöttem.
Nem szoktam palacsinta tésztába mártva sütni, mert így finomabb.
Az asztalon látható süti: piskóta almaszeletekkel.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!