Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:50 dkg zöldspárga,só,ételízesítő,őrölt bors,1 kisebb fej
vöröshagyma,2-3 szem krumpli, 1 kispohár tejföl,2 teáskanál liszt.
A spárgát megtisztítjuk,a fás részeit lehámozzuk,a levágott spárgafejeket
(amit nem kell hámozni)félretesszük.A többi spárgát felaprítjuk, a
kockára vágott burgonyával és a pucolt hagymával az ételízesítővel és őrölt borssal ízesített vízben puhára főzzük.
Ha megfőtt átturmixszoljuk,szitán áttörjük (ne maradjon benne fás rész),beletesszük a spárgafejeket, ezzel együtt még főzzük pár percig (hamar megpuhul).
Közben a tejfölből és lisztből habarást készítünk,beleöntjük a levesbe,és
addig főzzük, míg a habját elfővi.
Ha kell, akkor még utánaízesítjük.
Ha valaki a hígabb levest szereti, akkor habarás helyett csak tejfölt
tegyen bele (hőkiegyenlítéssel).
Saját kreáció-nagyon szeretjük, és szezonjában sokszor készítem.
A leves mellé kenyérből, sütikiszúróval készített, olajban megsütött
krutont tálaltam.
Jó tanács: a spárgafejeket jól megkell mosni,mert homokos lehet!
|
|
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, citromos túrós palacsinta és ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Paradcsomszósz húsgombóccal. képhez:
József örülök, hogy jöttél! Finomakat hoztál!
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Vegyes gyümölcsleves. képhez:
Finom!-szeretem! Nálunk tegnap volt almaleves.
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Rakottkelkáposzta. képhez:
Hmm!-de finomat főztetek József! Annyira szeretem, hogy...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!