Finomságok Konyhája: Zöldspárga krémleves (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Zöldspárga krémleves

Hozzávalók:50 dkg zöldspárga,só,ételízesítő,őrölt bors,1 kisebb fej
vöröshagyma,2-3 szem krumpli, 1 kispohár tejföl,2 teáskanál liszt.

A spárgát megtisztítjuk,a fás részeit lehámozzuk,a levágott spárgafejeket
(amit nem kell hámozni)félretesszük.A többi spárgát felaprítjuk, a
kockára vágott burgonyával és a pucolt hagymával az ételízesítővel és őrölt borssal ízesített vízben puhára főzzük.
Ha megfőtt átturmixszoljuk,szitán áttörjük (ne maradjon benne fás rész),beletesszük a spárgafejeket, ezzel együtt még főzzük pár percig (hamar megpuhul).
Közben a tejfölből és lisztből habarást készítünk,beleöntjük a levesbe,és
addig főzzük, míg a habját elfővi.
Ha kell, akkor még utánaízesítjük.
Ha valaki a hígabb levest szereti, akkor habarás helyett csak tejfölt
tegyen bele (hőkiegyenlítéssel).

Saját kreáció-nagyon szeretjük, és szezonjában sokszor készítem.

A leves mellé kenyérből, sütikiszúróval készített, olajban megsütött
krutont tálaltam.

Jó tanács: a spárgafejeket jól megkell mosni,mert homokos lehet!

Látta 480 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Köszönöm szépen Marcsi!
Ezzel a módszerrel készített kruton minden krémlevest feldob.

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Nagyon szép a szervírozás tökéletes a recept én is így készítem
A kenyér ből készült kiszúrás nagyon ötletes és nagy kreativításra utal
Ügyes vagy Köszönöm szépen hogy elhoztad

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu