Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 1 nagyobb karalábé, vagy kettõ kicsi, 2-3 duci sárgarépa , 40 dkg zöldborsó, 2 teáskanál étkezési keményítõ, olaj, 1 csokor petrezselyem. Feltét nálunk: pulykapörköltvolt, de lehet tükörtojás, sülthús vagy bundáskenyér is.
A megtisztított és apró kockára vágott karalábét és sárgarépát 3 kanál olajon sóval és kevés vízzel félig megpároljuk, hozzáadjuk a mirelit zöldborsót (szezonjában frisset) és az apróra vágott petrezselymet. Ha a borsó is puha, tejjel és az étkezési keményítõvel készített habarással besûrítjük. Egyéni ízlés dolga, ki milyen sûrûre szereti fõzni. Ha nagyon sûrû, vízzel is hígíthatjuk.Ételízesítõvel utána ízesítjük.
Néha habarás helyett világos-petrezselymes rántással késztítem .
|
|
Garáz József írta 5 órája a(z) Lebbencs leves. képhez:
Marcsi! Köszönöm szépen a Nejem nevében. A lebbencset...
Domján Mária írta 6 órája a(z) Brokkoli leves kelkáposzta csíkokkal képhez:
Micsoda kreativítás Annám és nagyon gusztusos Köszönöm ...
Domján Mária írta 6 órája a(z) Lebbencs leves. képhez:
Nagyon finom levest hoztál Józsikám köszönöm hogy ...
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 11 órája a(z) Birsalmasajt. képhez:
Szépek lettek, és bizonyára finomak is. Ügyesek vagytok ...
Kőszeghy Anna 11 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 12 órája a(z) Székelykáposzta képhez:
Jajj de szeretem .Köszönöm Józsikám hogy elhoztad de ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!