Finomságok Konyhája: Finomfőzelék pulykapörkölttel (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 12995 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 12995 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 12995 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 12995 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Finomfőzelék pulykapörkölttel

Hozzávalók: 1 nagyobb karalábé, vagy kettõ kicsi, 2-3 duci sárgarépa , 40 dkg zöldborsó, 2 teáskanál étkezési keményítõ, olaj, 1 csokor petrezselyem. Feltét nálunk: pulykapörköltvolt, de lehet tükörtojás, sülthús vagy bundáskenyér is.

A megtisztított és apró kockára vágott karalábét és sárgarépát 3 kanál olajon sóval és kevés vízzel félig megpároljuk, hozzáadjuk a mirelit zöldborsót (szezonjában frisset) és az apróra vágott petrezselymet. Ha a borsó is puha, tejjel és az étkezési keményítõvel készített habarással besûrítjük. Egyéni ízlés dolga, ki milyen sûrûre szereti fõzni. Ha nagyon sûrû, vízzel is hígíthatjuk.Ételízesítõvel utána ízesítjük.

Néha habarás helyett világos-petrezselymes rántással késztítem .

Látta 462 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Köszönöm szépen!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Imàdom!

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Köszönöm Marcsi!
Úgy vettem észre körülbelül egyformán főzünk.
Én így tanultam,de a másik verzió is finom lehet!

Válasz

Domján Mária üzente 10 éve

Nagyon finomat főztél és igen jól néz ki
Kaprot én sem teszek bele, fokhagymát viszont igen
Biztosan finom kaporral is a kaprmártást és a kaprot is szeretem
De finomfőzelékkel még nem fogyasztottam
Ahány ház annyi szokás
Köszönöm szépen a receptet

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Kedves Éva!
Köszönöm a hozzászólást!
Örülök, hogy kedvet kaptál hozzá.Mi csak petrezselymet teszünk bele.
Kaprot a tökfőzelékhez használom,de készítek kaporszószt,kapros-túrós
pitét,kovászos uborkát stb.. Mindenben nagyon szeretjük.

Válasz

burger eva üzente 10 éve

Ilyen főzeléket én is szoktam készíteni.Annyi különbséggel,hogy kaprot és kevés cukrot is rakok hozzá.
Nagyon finom,meghoztad a kedvem hozzá.Hamarosan fogok megint készíteni.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József írta 5 órája a(z) Lebbencs leves. képhez:

Lebbencs_leves_2194252_5741_s

Marcsi! Köszönöm szépen a Nejem nevében. A lebbencset...

Domján Mária írta 6 órája a(z) Brokkoli leves kelkáposzta csíkokkal képhez:

Brokkoli_leves_kelkaposzta_csikokkal_2194250_4652_s

Micsoda kreativítás Annám és nagyon gusztusos Köszönöm ...

Domján Mária írta 6 órája a(z) Lebbencs leves. képhez:

Lebbencs_leves_2194252_5741_s

Nagyon finom levest hoztál Józsikám köszönöm hogy ...

Garáz József 7 órája új képet töltött fel:

Lebbencs_leves_2194252_5741_s

Garáz József írta 7 órája a(z) Székelykáposzta képhez:

Szekelykaposzta-005_2194229_5343_s

Marcsi! Köszönöm szépen !Ezt én készítettem.

Garáz József írta 7 órája a(z) Birsalmasajt. képhez:

Birsalmasajt-003_2194233_2836_s

Marcsi Köszönjük szépen. Átadva.

Kőszeghy Anna írta 11 órája a(z) Birsalmasajt. képhez:

Birsalmasajt_2194230_6264_s

Szépek lettek, és bizonyára finomak is. Ügyesek vagytok ...

Kőszeghy Anna 11 órája új képet töltött fel:

Brokkoli_leves_kelkaposzta_csikokkal_2194250_4652_s

Domján Mária írta 12 órája a(z) Székelykáposzta képhez:

Szekelykaposzta-005_2194229_5343_s

Jajj de szeretem .Köszönöm Józsikám hogy elhoztad de ...

Domján Mária írta 12 órája a(z) Birsalmasajt. képhez:

Birsalmasajt-001_2194231_1507_s

Nagyon szépek puszi .

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu