Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 1 kg gyalult tök, 1 csomó kapor, 1 kis fej vöröshagyma, só,
ecet, cukor, tejföl, liszt, olaj, őrölt pirospaprika.
A gyalult tököt lesózzuk. Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk
az olajon, majd rátesszük a levétől kinyomott tököt, az apróra vágott kaprot
és puhára pároljuk. Ezután megszórjuk liszttel, pár percig még kevergetjük, megszórjuk egy késhegynyi őrölt paprikával (ez el is maradhat)és vízzel
kellő sűrűségüre hígítjuk. Beletesszük a tejfölt, cukorral, ecettel és
sóval ízesítjük, majd kiforraljuk.
Ha mirelit tökből készítjük, akkor kevés vízzel feltesszük főni a tököt, és
ha félpuhára főtt berántjuk vöröshagymás-kapros rántással, kiforraljuk,
hozzáadjuk a tejfölt és az ízesítőket.
Nyáron nagyobb, hámozott,legyalult cukkiniből készítem, ugyanígy.
Ezt a változatot még jobban szeretjük!
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejfölös zöldbab főzelék, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
Anna ! Nagyon sajnálom. Nálunk is hasonló a baj.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Gombamártásos szélesmetélt képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József ez az ebéd nagyon finom kombináció, gratulálok! ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!