Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: alma, cukor, egész fahéj, szegfűszeg, citrom, tejföl
ételkeményítő, csipetnyi só. A díszítéshez aszalt
sárgabarack csíkokra vágva.
A vizet feltesszük főni a fahéjjal, szegfűszeggel és a cukorral (kivonatot
készítünk)5-10 percig főzzük, utána hozzáadjuk a kockára vágott almát
(vigyázzunk, ne főzzük szét). Ha megfőtt az alma kivesszük a léből,
eltávolítjuk a fűszereket és tejfölös-keményítős habarással besűrítjük
a levesünket.Ha langyosra hűlt a levesünk, akkor citromlével pikánsra ízesítjük (így nem veszíti el a C vitamin tartalmát). Behűtve, előzőleg beáztatott aszalt sárgabarack csíkokkal díszítve tálaljuk.
Megjegyzés: minden gyümölcslevesbe teszek egy csipetnyi sót, mert ettől
ízletesebb lesz.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: bazsalikomos paradicsom leves orzóval, ...
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 napja a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a nejem és az unokám nevében...
Kőszeghy Anna írta 2 napja itt:
Szia Marcsikám! Rég voltál itt! Hiányzol!Remélem jól vagytok! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldségleves, mustáros ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
József gratulálok ehhez a szép- finom és egészséges...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, citromos túrós palacsinta és ...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Paradcsomszósz húsgombóccal. képhez:
József örülök, hogy jöttél! Finomakat hoztál!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!