Finomságok Konyhája: Krémes almás

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

network.hu

 Hozzávalók:Tésztához: 6o dkg lisztet  elmorzsolok 2o dkg sertészsírral, teszek bele 1o dkg cukrot,1 sütőport, 3-4 kanál tejfölt, 2 egész tojást és összegyurom. Majd három cipóra osztom. Egyenként kinyujtom, tepsi /nagy/ hátán egyenként megsütöm.

Krém: 1 rámát 1o dkg porcukorral habosra kavarok, hozzáteszek 2 csomag vanilia cukrot. 2  vanilia pudingból 6 dl vizzel pudingot készitek, hagyom kihűlni, majd ősszevegyítem a rámás krémmel.

Almakrém: lereszeltem 2 kg,. almát, 5 dk margarinnal, 5-6 dkg cukorral , egy citromlevével jól megpároltam, majd tettem bele  őrölt fahajat jó púpos teáskanállal.

Megtöltöttem a lapokat: első lapot lekentem az almakrémmel, rátettem a második lapot, ezt lekemtem a pudingos krémmel, majd ráraktam a harmadik lapot.Erre 18 dkg margarinból, 1 hidegen kikeverhető puncsos Gála pudigból és 3 evőkanál tejből gőz fölött mázat készítettem. Rákentem a felső lapra, majd hagytam kihűlni, Tetejét olvasztott csokival  diszítettem.

Címkék: alma csoki cukor liszt puding zsir

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Badar Margit üzente 12 éve

Nagyon gusztusos sütemény, biztosan finom is. Ki fogom próbálni. Köszönöm.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon remek sütemény és mutatós is.Gratulálok: Marika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Innen nem tudod,töltsd a gépről a galériádba.Jó???

Válasz

Szász ilucika üzente 12 éve

Igen Editkém!
Én sütöttem, mikor felraktam, akkor kaptam a fejemhez, hogy a galériába kellett volna, de én olyan ügyetlen vagyok, hogy innen nem tudom áttenni!P.ilike

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szia Ilike!
Ezt a sütit Te sütötted??
Már mondtam,ha saját készítés,akkor ne a hírekbe tedd!
Töltsd fel a galériádba és aláírom a receptet.
Köszönöm:Edit.
Teszik a sütikéd.
Gratulálok,puszi:Edit.

Válasz

Szász ilucika üzente 12 éve

A máz helyesen :18 dkg margarin, 18 dkg porcukor /ez kimaradt a receptből/ és 3 evőkanál tej, valamint egy Gála puncspuding., gőz felett kikavarni.
Elnézést! Ilucika

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...

Garáz József írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Csirke_raguleves-004_2195086_3537_s

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Almas_suti-007_2195085_8867_s

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Sult_birsalma_szeletek_2195084_3575_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu