Finomságok Konyhája: Krémes almás

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13020 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13020 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13020 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13020 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

network.hu

 Hozzávalók:Tésztához: 6o dkg lisztet  elmorzsolok 2o dkg sertészsírral, teszek bele 1o dkg cukrot,1 sütőport, 3-4 kanál tejfölt, 2 egész tojást és összegyurom. Majd három cipóra osztom. Egyenként kinyujtom, tepsi /nagy/ hátán egyenként megsütöm.

Krém: 1 rámát 1o dkg porcukorral habosra kavarok, hozzáteszek 2 csomag vanilia cukrot. 2  vanilia pudingból 6 dl vizzel pudingot készitek, hagyom kihűlni, majd ősszevegyítem a rámás krémmel.

Almakrém: lereszeltem 2 kg,. almát, 5 dk margarinnal, 5-6 dkg cukorral , egy citromlevével jól megpároltam, majd tettem bele  őrölt fahajat jó púpos teáskanállal.

Megtöltöttem a lapokat: első lapot lekentem az almakrémmel, rátettem a második lapot, ezt lekemtem a pudingos krémmel, majd ráraktam a harmadik lapot.Erre 18 dkg margarinból, 1 hidegen kikeverhető puncsos Gála pudigból és 3 evőkanál tejből gőz fölött mázat készítettem. Rákentem a felső lapra, majd hagytam kihűlni, Tetejét olvasztott csokival  diszítettem.

Címkék: alma csoki cukor liszt puding zsir

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Badar Margit üzente 13 éve

Nagyon gusztusos sütemény, biztosan finom is. Ki fogom próbálni. Köszönöm.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon remek sütemény és mutatós is.Gratulálok: Marika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Innen nem tudod,töltsd a gépről a galériádba.Jó???

Válasz

Szász ilucika üzente 13 éve

Igen Editkém!
Én sütöttem, mikor felraktam, akkor kaptam a fejemhez, hogy a galériába kellett volna, de én olyan ügyetlen vagyok, hogy innen nem tudom áttenni!P.ilike

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szia Ilike!
Ezt a sütit Te sütötted??
Már mondtam,ha saját készítés,akkor ne a hírekbe tedd!
Töltsd fel a galériádba és aláírom a receptet.
Köszönöm:Edit.
Teszik a sütikéd.
Gratulálok,puszi:Edit.

Válasz

Szász ilucika üzente 13 éve

A máz helyesen :18 dkg margarin, 18 dkg porcukor /ez kimaradt a receptből/ és 3 evőkanál tej, valamint egy Gála puncspuding., gőz felett kikavarni.
Elnézést! Ilucika

Válasz

Ez történt a közösségben:

burger eva írta 1 napja a(z) Szülinapi torta képhez:

Szulinapi_torta-004_2199826_6047_s

Köszönöm.

Garáz József írta 2 napja a(z) Szülinapi torta képhez:

Szulinapi_torta-004_2199826_6047_s

Boldog szülinapot.

burger eva 3 napja új képet töltött fel:

Szulinapi_torta-004_2199826_6047_s

Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:

Neve_nincs_finom-001_2199730_3251_s

Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:

Vanelias_patkok_2199729_9730_s

Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:

Keksztekercs_es_karamellas_torta_szeletek_2199728_2301_s

Domján Mária írta 1 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu-001_2199382_1918_s

Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...

Domján Mária írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...

Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:

Szulinapomra_keszitette_a_nejem_2199503_4331_s

A tortához gratulációm a Katának puszi

Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:

Szulinapomra_keszitette_a_nejem_2199503_4331_s

Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu