Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
10 dkg sárgarépa, 10 dkg
burgonya, 10 dkg zeller, 5 dkg alma, 5 dkg narancs, 10 dkg tonhal
(konzerv), 5 dkg garnélarák, 5 dkg lazac, 6 dkg cherry mártás, 15 dkg
jégsaláta, citrom, petrezselyemzöld
Elkészítés:
A meghámozott narancsot, almát és
főtt burgonyát kis kockára vágjuk, összekeverjük. Cherry mártást öntünk
rá (tartár, ketchup, cherry likőr keveréke, hozzátesszük a
tonhalkonzervet és összekeverjük.
A megtisztított sárgarépát és zellert zsülienre vágjuk. A zellert ecetes vízzel leforrázzuk (így nem fog megbarnulni).
A
jégsalátát a tál aljára tépkedjük. Megszórjuk a sárgarépával és a
zellerrel. Tehetünk rá ismét salátalevelet, zellert, sárgarépát. A
salátaalapra kerül a tonhalas keverék. A megtisztított garnélarákkal és a
lazacszeletekkel díszítjük. Petrezselyemzölddel, citrommal kínáljuk
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mikrós sütik
Karácsonyi pulykasült
Narancsos linzer
Fajéhas-citromos mákosguba sütve,Diós-mákos hókifli