Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Pityókos diós sütemény
A margarint kikeverjük 15 dkg porcukorral és a tojások sárgájával. Hozzáadjuk a kakaót, a lisztben elkevert
sütőport, az apróra vágott diót, valamint a tojások felvert habját. A
masszát kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük, és előmelegített
sütőben, közepes lángon megsütjük. Ha kihűlt, megkenjük baracklekvárral.
Utána az őrölt diót 10 dkg porcukorral, a vaníliás cukorral, pici
tejjel elkeverjük, és hozzáadjuk a rumot. A masszát rákenjük a lekvárral
megkent tésztára. A tetejére tortabevonóból csokoládémázt készítünk. Ha
a teteje megdermedt, tetszés szerinti kockákra vagy szeletekre vágjuk.
Krém
A
margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a főzés nélküli
csokoládés pudingport kikeverjük a hideg tejjel. A két masszát
összekeverjük, és a csokis krémet a tésztára
kenjük.
|
|
Kőszeghy Anna írta 20 órája itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 1 hete új képet töltött fel:
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 3 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Gundel- palacsinta
Kókuszos sütemény
Raffaelló szelet
Aranygaluska töltve