Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
250 g liszt
60 g vaj
1 tk. szódabikarbóna
1 db tojás
35 g barna cukor
negyed csésze agave szirup
1 tk. őrölt gyömbér.1 tk. őrölt fahéj
negyed tk. őrölt szegfűszeg
A barna cukrot, agave nektárt, őrölt gyömbért, fahéjat és szegfűszeget alacsony lángon, kevergetve fel kell forralni. Majd hozzáadni a kockára vágott vajat és a szódabikarbónát, kevergetni, míg elolvad. Hozzáadni a felvert tojást, majd a masszát az átszitált liszthez keverni, és sima tésztává gyúrni
Két réteg sütőpapír között 3mm vastagságúra kell nyújtani, majd egy nagyobb és egy kisebb pogácsakiszúróval egyforma számú kört kivágni.
a nagyobb körök két szélét ferdén levágni, ezek lesznek a szárnyak, a kis körök pedig a fejek.
sütőpapírral bélelt tepsiben 160 fokra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt megsütjük.
Ha a nyers tésztába (az angyal fejrészébe) lyukat fúrunk, fenyőfadísz is lehet.
Kihűlés után írókával, olvasztott csokival, vagy tetszés szerint díszíthető.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!