Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
egy konyhakész pecsenyekacsa,
só,
majoránna.
A kacsa bőrét egy éles késsel vagdaljuk be.
Vigyázzunk, hogy ne vágjunk a húsba.
A megtisztított kacsát kívül-belül besózzuk, a belsejébe kevés majorannát hintünk, majd
vékonyan kizsírozott jénaiba tesszük.
Kevés vizet öntünk alá, lefedjük fóliával és a forró sütőben puhára pároljuk.
A sütés vége felé levesszük a fóliát és megpirítjuk.
Bármilyen körettel tálalhatjuk.
Adjunk hozzá sok salátát is.
Liba helyett Márton napra készítettem. Tört krumplival és párolt céklával ettük.
A céklát párolt káposzta módra készítettem, mert így azok is ehetnek belőle, akik a káposztát nem fogyaszthatják.
Sajnos a kitálalt ételről nincs fotóm, talán jövőre.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!