Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
50 dkg darált sertéshús, 1 zsemle, 1 tojás, só, őrölt bors, majoranna, őrölt paprika, 2 gerezd fokhagyma, 1 kisebb vöröshagyma. A sütéshez olaj.
Hozzáadjuk a darálthúshoz a beáztatott, kicsavart zsemlét, az összezúzott fokhagymát, a tojást,az apróra vágott vöröshagymát (én reszelem), sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a majorannát és az őrölt paprikát is.
A hozzávalókat jól összegyúrjuk, egynemüsítjük, és ha puha lenne, akkor adjunk hozzá egy kevés zsemlemorzsát.
A masszából egyforma kolbászkákat készítünk, amiket egyenként megforgatunk lisztben.
Forró, de nem füstölgő olajba tesszük, közben mérsékeljük a tüzet, hogy belül is jól átsülhessenek a kolbászkák. Sütés közben többször forgassuk meg, hogy szép egyenletes színűre süljenek.
Hidegen tálalva, zöldségekkel díszítve svédasztalon is megállja a helyét. Melegen főzelékfeltétként, vagy különböző körettel is tálalhatjuk.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 5 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hónapja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!